Paietele 3D și penele de fazan, ultima „fiță” de Revelion!

Publicat pe 30.12.2013 la 18:47 Actualizat pe 30.12.2013 la 19:20

Șampanie, artificii, atmosferă festivă... noaptea de Revelion reprezintă unul dintre momentele „magice” ale anului! Indiferent unde petreci, ai nevoie de o ținută strălucitoare, în care să te simți elegantă și admirată, gata să înfrunți anul care vine!

Alege o rochie cu pene de fazan, de la CRISTALLINI. Penele sunt elegante si spectactaculoase, iar imbinate cu tulle-ul delicat capata o eleganta clasica. In plus, broderia pretioasa, dar discreta, din zona manecilor si a decolteului este in ton cu reflexiile cameleon ale penelor.

Modelul scurt iti va da libertate de miscare, asa ca vei putea dansa toata noaptea, in club! Prevazut cu un slit adanc, care alungeste si subtiaza piciorul, modelul lung este ideal pentru un Revelion petrecut intr-un cadru elegant. Ambele modele de rochii sunt usor de accesorizat cu cercei „candelabru”, un clutch din catifea si sandale cu toc inalt si platforma.

Pentru persoanele extravagante care isi doresc sa fie in centrul atentiei, brandul fashion propune modele de rochii cu paiete 3D care ofera o iluzie optica tridimensionala. Textura densa a paietelor contureaza ferm liniile corpului, mulandu-se perfect pe orice silueta. Modelul mini cu spatele decoltat este ideal pentru o seara petrecuta cu prietenii. Este usor de accesorizat si comod de purtat. Tot ce ai nevoie este o pereche de cercei cu cristale negre si pantofi stiletto.

Modelul lung, inspirat din timpurile celebrului roman „Marele Gatsby”, reinventeaza clasica rochie „sirena”. Insertiile laterale de tul cu aplicatii manuale discrete dau un plus de eleganta si feminitate. Bustul intarit care sustine perfect cupele, tocmai pentru a exclude necesitatea purtarii unui sutien, contureaza armonios decolteul.

Modelul midi surprinde prin rafinamentul croielii si eleganta desavarsita. Decolteul adanc da o nota seducatoare croielii, fiind completat de spatele transparent si insertiile laterale din dantela. Poart-o cu pantofi stiletto din piele intoarsa sau pantofi din lac si alege un inel cu piatra mare!


foto: Cristallini

În articolul

Paietele 3D și penele de fazan, ultima „fiță” de Revelion!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x