Adelina Pestrițu s-a dezbrăcat ca să își arate NOUL tatuaj din zona INTMĂ. Și l-a făcut la cel mai tare salon din America

Publicat pe 03.02.2017 la 11:59 Actualizat pe 03.02.2017 la 12:34

De ziua ei, Adelina Pestritu si-a facut cadou un tatuaj... in zona intima.

Dacă tot a schimbat prefixul, Adelina Pestrițu și-a propus să își facă un nou tatuaj, astfel că desenele ei permanente au ajuns acum la o cifră rotundă: 20.

De ziua ei, când a împlinit 30 de ani, Adelina s-a dus tocmai în America să petreacă. Și, cum a schimbat prefixul, cel mai frumos cadou pentru ea a fost un nou tatuaj. Unul într-o zonă intimă. Așa că Adelina a trecut pragul celui mai celebru salon de tatuaje din lume, Miami Ink, unde a apelat la ajutorul celui mai celebru și frumos tatuator: Ami James.

“Ziua mi-am început-o alături de prietenă mea care locuiește aici în Miami, alergând pe plajă. Este un mod plăcut de a-ți începe fiecare zi, mai ales că sportul te ajută să te menții mereu tânăr și sănătos. După jogging am mers să mâncăm, pentru că a trebuit să-mi iau energia de undeva pentru a lua contact cu acele tatuatorului iscusit de la cel mai faimos salon de tatuaje din lume, Miami Ink. Acolo am avut plăcerea să-l cunosc pe artistul Ami James, cel care a revoluționat lumea cu talentul și carisma sa, dar și cu rezultatele care l-au păstrat mereu la înălțime, în topul celor mai țări tatuatori din lumea intreaga”, povestește Adelina Pestrițu.

Tatuajul realizat a fost cel cu numărul 20, are o însemnătate specială și îi va aminti toată viața de această aniversare.

“Pentru cel de-al 20 lea tatuaj, făcut într-o zi atât de specială pentru mine, schimbarea prefixului, am ales să-mi scriu o propoziție în care eu cred mult: "Perception is Reality" -Percepția este realitate. Sunt de părere că fiecare dintre noi suntem capabili să ne creăm o realitate a noastră, diferită de a celor ce ne înconjoară. Eu simt asta pe pielea mea, la cei 30 de ani și pot spune că realitatea pe care mi-am construit-o este una bazată pe implicare, dăruire, dezvoltare spirituală, dar și multe gânduri pozitive. De fapt, cu asta mă și hrănesc zi de zi și îmi alimentez starea de bine. Este micul meu secret;)”, mărturisește Adelina.

Ziua s-a încheiat cu un super party alături de prietene din România și din America: “A fost o seară excelentă. Am mâncat, am povestit, am râs și ne-am făcut planuri pentru ceea ce urmează. La vârsta de 30 de ani mă simt mai matură și mai pregătită ca niciodată pentru ceea ce îmi va oferi viața de acum incolo”, adaugă fondatoarea www.edamagazine.ro.

În articolul

Adelina Pestrițu s-a dezbrăcat ca să își arate NOUL tatuaj din zona INTMĂ. Și l-a făcut la cel mai tare salon din America

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Crima din Crângaşi a fost filmată. Imagini cu momentul în care un bărbat este ucis în bătaie de doi tineri, ziua, în mijlocul străzii
a1.ro
Dana Roba a fost contactată din închisoare de cel care a mutilat-o. Ce a putut să îi spună soțul ei
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Semafoarele cu 4 culori ar ajunge în curând pe șosea. De ce vor experții să introducă și o lumină albă
as.ro
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ: „Sper ca Maria să mă ierte!”. Marele regret de după destrămarea căsniciei
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x