Poziţia în care stai pe scaun spune totul despre personalitatea ta! Alege una dintre cele zece imagini şi află informaţii preţioase

Publicat pe 03.06.2017 la 13:56 Actualizat pe 03.06.2017 la 17:37

Gesturile involuntare comunica informatii pretioase.

Cu toţii ştim că limbajul nonverbal transmite mai multă informaţie despre noi decât ne-am dori, de aceea este important ca ceea ce exprimăm verbal să coincidă cu gesturile pe care le manifestăm în public.

Atitudinea, mimica, felul în care, involuntar, ne aşezăm sau ne ridicăm de la masă, dezvăluie amănunte despre personalitatea şi educaţia noastră.

Pentru cei care vor să-şi cunoască îndeaproape interlocutorul, este suficient să analizeze, spre exemplu, modul în care persoana vizată se aşează pe un scaun, în timpul unei conversaţii. Vor avea acces la informaţii preţioase pe care le-ar putea vor folosi ulterior.

Iată, aşadar, ce spun 10 dintre cele mai comune poziţii în care oamenii se aşează cât mai confortabil.

  1. Drept

Este o persoană încrezătoare în sine, care niciodată nu se îndoieşte de deciziile sale. Îi place să ştie şi să deţină controlul. Este sociabilă şi mereu vine cu idei în sprijinul celorlalţi.

2. Aşezat uşor pe spate

O persoană altruistă şi empatică. Cântăreşte mult şi bine lucrurile înainte de a lua o decizie, tocmai pentru a fi în beneficiul tuturor.

3. Uşor aplecat în faţă

Este poziţia celor interesaţi de multe domenii şi noutăţi. Persoane curioase să te "citească" precum o carte deschisă. Se integrează uşor în grupuri noi şi se adaptează oricăror situaţii.

4. Cu picioarele apropiate

La prima vedere, poate părea o personalitate glacială, dar pe măsură ce o cunoşti, descoperi contrariul. Punctuală şi foarte angajată în sarcinile sale.

5. Cu gleznele încrucişate

O persoană cu multe abilităţi de conducere. Îi place să cunoască tot şi să controleze tot. Este deschisă către noi prietenii, dar geloasă în relaţii.

6. Cu picioarele încrucişate

O persoană modestă şi uşor emotivă în faţa persoanelor străine. Încearcă să ascundă sentimentele faţă de ceilalţi, însă, uneori, fără prea mare succes.

7. Cu mâinile încrucişate

Un caracter puternic, o persoană ce nu face risipă de zâmbete. Nu se destăinuie uşor în faţa celorlalţi şi este extrem de serioasă în tot ceea ce întreprinde.

8. Cu mâinile încrucişate între picioare

O persoană gentilă, bună, altruistă. Se gândeşte mai degrabă la ceilalţi decât la sine. Adesea, se emoţionează uşor şi se îndoieşte de deciziile luate.

9. Cu mâinile pe genunchi

Un leader evident şi recunoscut de ceilalţi. O persoană care nu se teme de pericol şi asumarea deciziilor proprii sau în numele celorlalţi. Găseşte mereu o rezolvare la cele mai dificile probleme.

10. Cu degetele încrucişate

O persoană emoţională, care reacţionează rapid la stimulii din jur. Foarte sociabilă şi jovială, mereu are darul de a-i binedispune pe cei din jur şi de a-i umple de energie.

În articolul

Poziţia în care stai pe scaun spune totul despre personalitatea ta! Alege una dintre cele zece imagini şi află informaţii preţioase

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • ieri la 16:19
Celebra actriță Erika Buenfil mărturisește că a fost implicată în diverse rivalități de-a lungul carierei
Happy People • ieri la 14:34
Transformarea spectaculoasă a lui Daniel Arenas. Cum arată acum actorul din "Maricruz"
Happy People • ieri la 12:51
Dovada că poate să strălucească chiar și atunci când poartă mască de protecție. Cum s-a pozat Thalia
Happy People • ieri la 11:20
Gabriel Soto, cele mai recente declarații despre relația cu Irina Baeva. Actorul a decis să spună lucrurilor pe nume
Happy People • pe 24.11 la 14:53
Serialul fenomen “Orfanii unei Națiuni” câștigă Premiul Emmy pentru cea mai bună telenovelă
Happy People • pe 24.11 la 11:28
Pare o ținută banală, până vezi cu ce este încălțată. Marlene Favela, într-o pereche de cizme pe care orice femeie și le dorește în garderobă