Tamara Buciuceanu RĂBUFNEȘTE după ce s-a scris că a fost audiată DE POLIȚIȘTI

Publicat pe 06.10.2016 la 10:40 Actualizat pe 06.10.2016 la 12:12

Tamara Buciuceanu Botez este tatara intr-un scandal de neimaginat.

Pe rețelele de socializare a apărut, zilele trecute, un titlu de articol potrivit căruia Tamara Buciuceanu Botez a ajuns în faţa poliţiştilor, pentru audieri. De fapt, respectivul titlu făcea trimitere către un articol în care îndrăgita actriță vorbea despre cu totul altceva. Mai exact, despre creme, frumusețe și trucurile la care domnia sa apelează în materie de întreținere a pielii. În fapt, după afirmațiile ulterioare ale actriței, nici acel interviu nu fusese dat de ea, ci o invenție ordinară.

După o lungă perioadă în care ”Profesoara Isoscel” din filmul ”Liceeni”, nu a mai dat declarații presei, Tamara Buciuceanu Botez a lămurit lucrurile în direct la Antena Stars, la emisiunea ”Agentul VIP”, prezentată de Cristian Brancu.

În general, eu nu răspund la prostii, mi s-a părut că e o prostie acest titlu, care e pur și simplu umilitor la adresa mea. Nu am dat nicio declarație, nici un interviu. E un lucru foarte neplăcut şi aş ruga oamenii care au citit să înțeleagă că e o minciună ticluită, iar minciunile trebuie pedepsite”, a precizat actrița la Antena Stars.

Vrea să ia măsuri legale

Supărată că numele ei și imaginea ei au fost șifonate din cauza acelui articol, care, între timp, a fost șters de pe internet, marea actriță intenționează să ia măsuri legale.

Doresc ca imediat să dea desminţire și explicații de ce și-au permis acest lucru. Pentru acest lucru trebuie neapărat să mă gândesc dacă e interesant să ne ofere această revistă daune morale și materiale ca să se învețe minte odată. E inutil să explic că aceste minciuni oribile trebuie pedepsite. Pentru ce au făcut acest lucru? Pentru ce le-a trebuit numele meu? Nu voi permine nimănui să se atingă de numele meu. Până nu închid ochii, nu iert prostia!”, a mai declarat Tamara Buciuceanu Botez la Antena Stars.

În articolul

Tamara Buciuceanu RĂBUFNEȘTE după ce s-a scris că a fost audiată DE POLIȚIȘTI

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x