Prințesa Diana către Camilla: „Am trimis pe cineva să te omoare – e afară!”

Publicat pe 08.09.2014 la 12:22 Actualizat pe 08.09.2014 la 12:28

Prințul Harry împlinește 30 de ani. Pentru că schimbă prefixul, mezinul va lansa o carte autobiografică în care povestește copilăria sa și frământările prin care a trecut.

Prințul Harry împlinește 30 de ani. Pentru că schimbă prefixul, mezinul va lansa o carte autobiografică în care povestește copilăria sa și frământările prin care a trecut.

Harry și William aveau opt, respectiv zece ani când au mers pentru prima oară în vacanță fără părinții lor, în vara lui 1993. Asta se întâmpla la doi ani după separarea publică a Dianei de Charles.
Stresul prin care au trecut cei doi frați este unul de neimaginat. Trebuiau să facă față tuturor greutăților, fără mama lor, ceea ce era enorm de greu.
Diana vedea amenințări peste tot și reacționa pe măsură. Trimitea mesaje pline de venin tuturor celor pe care-i considera o amenințare pentru ea, inclusiv secretarului privat Patrick Jephson, angajat de Charles să aibă grijă de băieți.

Diana a sunat-o pe Camilla în toiul nopții, pe când aceasta se afla singură în căsa de la țară. Lady Di i-a spus: “Am trimis pe cineva să te omoare. E afară, în grădină. Uită-te pe fereastră. Vezi?”
Se pare că mariajul celor doi nu a eșuat din cauza Camillei, numită cea de a treia persoană din căsnicie. A eșuat din cauza tragicei nepotriviri. Fiecare dintre ei se căsătorise cu persoana greșită.

Problemele de alimentație au început la o săptămână după ce a fost cerută de soție de Charles. Începuse să aibă toane, să fie supărată și să devină suspicioasă, iar Charles nu putea înțelege.
Găsea că este foarte dificil să facă față schimbărilor ei de stare imprevizibile. Se pare că bulimia era rezultatul unor traume din copilărie și stresului pe care-l avea în acele moment. Prima sarcină a oferit un răgaz, dar nu a durat mult căci a intervenit depresia post-natală.

Când a rămas însărcinată cu Harry, se simțea mai bine. A crezut că nu mai are nevoie de ajutor profesional, deci nu a mai mers la psihiatru.
Era convinsă că prietenii conspiră împotriva ei. Respingea tot ceea ce era legat de viața sa de dinainte – chiar și pe câinele Labrador Harvey. Charles era disperat să o facă bine și îi îndeplinea toate poftele.
În public era bine, Diana îi fermeca pe toți. Acasă însă era altceva.
A concediat-o chiar și pe bona copiilor, căci o vedea ca pe o amenințare. Îi iubea obsesiv și era foarte posesivă. Îi întreba: “Cine vă iubește cel mai mult?”

În articolul

Prințesa Diana către Camilla: „Am trimis pe cineva să te omoare – e afară!”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x