Prodanca si Reghe: La placinte inainte

Publicat pe 19.02.2013 la 10:17 Actualizat pe 19.02.2013 la 10:32

Anamaria Prodan revine, din 23 februarie, la Euforia TV, cu a treia serie a reality show-ului Prodanca si Reghe, intitulata La placinte inainte.

Anei ii vine o super idee de afacere: vrea sa-si deschida o cofetarie-patiserie cu retete traditionale romanesti si incearca sa-si convinga familia, respectiv sotul si mama sa-i dea, nici mai mult, nici mai putin, decat 30.000 euro, ca sa puna afacerea pe picioare.

“Cine crede ca e usor sa-ti vina o idee de afacere, s-o pui in practica si s-o mai si finantezi, se inseala. Nu numai ca nu e deloc simplu, dar devine aproape imposibil cand trebuie sa-ti convingi propria familie sa coopereze! O sa vedeti prin ce-am trecut eu, pana sa-I conving pe Laur si pe mama… Dar pe cuvantul meu c-a meritat fiecare efort. Cele mai bune placinte si prajituri din Bucuresti, exact ca la mama acasa, cu retete 100% traditionale vor fi la mine in cofetarie. Si cine nu ma crede pe cuvant… ma angajez sa demonstrez cu fapte, intr-o cofetarie asa cum numai in Bucurestiul anilor interbelici mai gaseai!” – spune Anamaria Prodan.

Afla totul despre Prodanca si Reghe in Club.Euforia.TV


Prodanca si Reghe: La placinte inainte - in fiecare sambata si duminica de la ora 20.00.

În articolul Prodanca si Reghe: La placinte inainte:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 15 mai 2025. Peștii își vor face noi prieteni. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 15 mai 2025. Peștii își vor face noi prieteni. Află ce se întâmplă cu zodia ta
21 de județe intră de la ora 10.00 sub avertizare cod galben de ploi și vijelii. Lapoviță și ninsori la munte
observatornews.ro
21 de județe intră de la ora 10.00 sub avertizare cod galben de ploi și vijelii. Lapoviță și ninsori la munte
Interviu cu Cristina Ciobănașu și Bianca Purcărea. De ce echipă se tem cel mai mult. "Ne tremură port-jartierele de frică"
a1.ro
Interviu cu Cristina Ciobănașu și Bianca Purcărea. De ce echipă se tem cel mai mult. "Ne tremură port-jartierele de frică"
Guguluf cu căpșuni în aluat și glazură cu sirop de căpșuni
HelloTaste.ro
Guguluf cu căpșuni în aluat și glazură cu sirop de căpșuni
Covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes 2025. Cum s-au îmbrăcat vedetele la deschiderea marelui eveniment
Catine
Covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes 2025. Cum s-au îmbrăcat vedetele la deschiderea marelui eveniment
Jocuri PlayStation Plus din mai 2025. Ce titluri vor fi disponibile
useit.ro
Jocuri PlayStation Plus din mai 2025. Ce titluri vor fi disponibile
Întrebat despre o nouă investiţie, milionarul român care construieşte un castel a dat un răspuns tranşant!
as.ro
Întrebat despre o nouă investiţie, milionarul român care construieşte un castel a dat un răspuns tranşant!
Beneficiile consumului de nuci caju. De ce este sănătos să le incluzi în alimentația zilnică
MediCOOL
Beneficiile consumului de nuci caju. De ce este sănătos să le incluzi în alimentația zilnică
Şoc meteo în România! Cea mai rece dimineață de mai din ultimii 50 de ani! Termometrele au arătat până la -8 grade
Spynews
Şoc meteo în România! Cea mai rece dimineață de mai din ultimii 50 de ani! Termometrele au arătat până la -8 grade
Supă de primăvară cu legume și carne de pui
DeParinti
Supă de primăvară cu legume și carne de pui
Care sunt măsurile de siguranță pe plajă
MediCOOL
Care sunt măsurile de siguranță pe plajă
Desert la pahar cu căpșuni, cremă caramel cu banane și biscuiți
HelloTaste
Desert la pahar cu căpșuni, cremă caramel cu banane și biscuiți
close
x