Prodanca si Reghe: La placinte inainte

Publicat pe 19.02.2013 la 10:17 Actualizat pe 19.02.2013 la 10:32

Anamaria Prodan revine, din 23 februarie, la Euforia TV, cu a treia serie a reality show-ului Prodanca si Reghe, intitulata La placinte inainte.

Anei ii vine o super idee de afacere: vrea sa-si deschida o cofetarie-patiserie cu retete traditionale romanesti si incearca sa-si convinga familia, respectiv sotul si mama sa-i dea, nici mai mult, nici mai putin, decat 30.000 euro, ca sa puna afacerea pe picioare.

“Cine crede ca e usor sa-ti vina o idee de afacere, s-o pui in practica si s-o mai si finantezi, se inseala. Nu numai ca nu e deloc simplu, dar devine aproape imposibil cand trebuie sa-ti convingi propria familie sa coopereze! O sa vedeti prin ce-am trecut eu, pana sa-I conving pe Laur si pe mama… Dar pe cuvantul meu c-a meritat fiecare efort. Cele mai bune placinte si prajituri din Bucuresti, exact ca la mama acasa, cu retete 100% traditionale vor fi la mine in cofetarie. Si cine nu ma crede pe cuvant… ma angajez sa demonstrez cu fapte, intr-o cofetarie asa cum numai in Bucurestiul anilor interbelici mai gaseai!” – spune Anamaria Prodan.

Afla totul despre Prodanca si Reghe in Club.Euforia.TV


Prodanca si Reghe: La placinte inainte - in fiecare sambata si duminica de la ora 20.00.

În articolul Prodanca si Reghe: La placinte inainte:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 25 decembrie 2025. Vărsătorii sunt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 decembrie 2025. Vărsătorii sunt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Vreme severă de Crăciun în Europa și SUA: fenomene extreme și avertizări oficiale
observatornews.ro
Vreme severă de Crăciun în Europa și SUA: fenomene extreme și avertizări oficiale
Exclusiv | Ce va face Luca Zvaleni, câștigătorul sezonului 16 Chefi la cuțite, cu marele premiu: „Am plănuit multe”
a1.ro
Exclusiv | Ce va face Luca Zvaleni, câștigătorul sezonului 16 Chefi la cuțite, cu marele premiu: „Am plănuit multe”
Brăduți aperitiv din foietaj cu cașcaval și bacon. Rețetă simplă și ușoară
HelloTaste.ro
Brăduți aperitiv din foietaj cu cașcaval și bacon. Rețetă simplă și ușoară
Modalități simple de a evita balonarea după mesele de sărbători. Ce arată specialiștii
Catine
Modalități simple de a evita balonarea după mesele de sărbători. Ce arată specialiștii
Jocul Anului Clair Obscur: Expedition 33 a fost descalificat de la Indie Game Awards. De ce i-au fost retrase premiile câștigate
useit.ro
Jocul Anului Clair Obscur: Expedition 33 a fost descalificat de la Indie Game Awards. De ce i-au fost retrase premiile câștigate
Unde petrece Crăciunul Ioana Țiriac. Fiica miliardarului român a ales o destinație exotică
as.ro
Unde petrece Crăciunul Ioana Țiriac. Fiica miliardarului român a ales o destinație exotică
Cele mai proaste obiceiuri pentru creierul tău, conform experților Harvard
MediCOOL
Cele mai proaste obiceiuri pentru creierul tău, conform experților Harvard
Vanessa a plecat în vacanță cu mama ei, presupusa amantă a lui Adi Minune, și fratele! Ce face Bogdan de la Ploiești în acest timp
Spynews
Vanessa a plecat în vacanță cu mama ei, presupusa amantă a lui Adi Minune, și fratele! Ce face Bogdan de la Ploiești în acest timp
Care este cea mai bună diferență de vârstă dintre copii
DeParinti
Care este cea mai bună diferență de vârstă dintre copii
Tot ce trebuie să știi despre sindromul de apnee în somn: ce este, cum se manifestă și cum se tratează
MediCOOL
Tot ce trebuie să știi despre sindromul de apnee în somn: ce este, cum se manifestă și cum se tratează
Fursecuri palmieri din foietaj cu scorțișoară. Desert simplu, din doar trei ingrediente
HelloTaste
Fursecuri palmieri din foietaj cu scorțișoară. Desert simplu, din doar trei ingrediente
close
x