Prodanca si Reghe: La placinte inainte!

Publicat pe 20.02.2013 la 12:16 Actualizat pe 20.02.2013 la 13:44

Saga familiei Reghcampf ‐ Prodan continua in sezonul al III-lea intr-o directie noua: o afacere de familie, care debuteaza la Euforia TV sambata, 23 februarie, incepand cu ora 20.00. Ana este motorul principal al intregului proiect si de la o “pofta nevinovata”, ajunge, in numai cateva saptamani, sa faca o afacere inedita in domeniul alimentar: o cofetarie care vinde produse “ca la mama acasa”, in baza retetelor traditionale romanesti. Un pretext bun de a surprinde incercarea de a construi “de la zero” o afacere cu produse alimentare si un prilej perfect pentru o noua aventura in familie.

Insa, de la business plan pana la prima “alba ca zapada” pusa in vitrina este cale lunga, iar fiecare etapa va fi surprinsa de catre camera de filmat si va reprezenta actiunea principala a intregului sezon, brodata in jurul “vietii” personajelor care locuiesc pe strada Polona.

“Nu a fost usor sa gasesc colaboratoarele care vor lucra in cofetaria mea. Orice gospodina pare sa stie cum se face o prajitura de casa, insa nu toate sunt experte, nu toate stiu ce inseamna o reteta traditionala 100%, nu toate au finete in executarea aluaturilor si cremelor si, deci, nu oricine poate sa pregateasca o prajitura cu adevarat exceptionala, ori eu exact asta am cautat…Si cred ca am si gasit. Doamnele care vor pregati placinte si prajituri in localul meu sunt superexperte in bucatarie!”, povesteste Anamaria Prodan.

Cele zece editii ale reality show-ului se vor difuza in fiecare sambata, de la ora 20:00, timp dedoua ore, cu reluare duminica de la ora 20:00.

În articolul Prodanca si Reghe: La placinte inainte!:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 16 mai 2025. Capricornii sunt mai calmi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2025. Capricornii sunt mai calmi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Economia României creşte cu 0,2%, cea a Bulgariei cu 3%. Explicaţia lui Iancu Guda: "Poate să urmeze un haos"
observatornews.ro
Economia României creşte cu 0,2%, cea a Bulgariei cu 3%. Explicaţia lui Iancu Guda: "Poate să urmeze un haos"
Cristina Deleanu a murit, la 84 de ani. Prima reacție a soțului ei, actorul Eugen Cristea: „A fost o boală foarte ciudată”
a1.ro
Cristina Deleanu a murit, la 84 de ani. Prima reacție a soțului ei, actorul Eugen Cristea: „A fost o boală foarte ciudată”
Cartofi noi cu usturoi și cimbrișor. O garnitură simplă și rapidă
HelloTaste.ro
Cartofi noi cu usturoi și cimbrișor. O garnitură simplă și rapidă
4 zodii atrag abundența pe 16 mai 2025. Vezi dacă te numeri printre ele
Catine
4 zodii atrag abundența pe 16 mai 2025. Vezi dacă te numeri printre ele
Jocuri PlayStation Plus din mai 2025. Ce titluri vor fi disponibile
useit.ro
Jocuri PlayStation Plus din mai 2025. Ce titluri vor fi disponibile
„Mergeţi duminică la vot?” Apelul făcut de Gică Hagi înaintea alegerilor prezidenţiale: „Mă interesează mult”
as.ro
„Mergeţi duminică la vot?” Apelul făcut de Gică Hagi înaintea alegerilor prezidenţiale: „Mă interesează mult”
Beneficiile consumului de nuci caju. De ce este sănătos să le incluzi în alimentația zilnică
MediCOOL
Beneficiile consumului de nuci caju. De ce este sănătos să le incluzi în alimentația zilnică
Şoc meteo în România! Cea mai rece dimineață de mai din ultimii 50 de ani! Termometrele au arătat până la -8 grade
Spynews
Şoc meteo în România! Cea mai rece dimineață de mai din ultimii 50 de ani! Termometrele au arătat până la -8 grade
Supă de primăvară cu legume și carne de pui
DeParinti
Supă de primăvară cu legume și carne de pui
Care sunt măsurile de siguranță pe plajă
MediCOOL
Care sunt măsurile de siguranță pe plajă
Desert la pahar cu căpșuni, cremă caramel cu banane și biscuiți
HelloTaste
Desert la pahar cu căpșuni, cremă caramel cu banane și biscuiți
close
x