Proprietățile românilor la mare căutare pe site-urile de anunțuri

Publicat pe 03.01.2022 la 17:11 Actualizat pe 03.01.2022 la 17:15

Deși pandemia a afectat toate domeniile de activitate, se pare că piața terenurilor este într-o continuă creștere.

Dezvoltatorii imobiliari sunt cei mai mari căutători de terenuri și sunt dornici să înceapă proiecte noi

Shutterstock

Intențiile de cumpărare ale românilor sunt ferme, iar raportul Colliers spune că piața imobiliară este destul de stabilă, iar agenții imobiliari sunt de părere că anul 2021 este unul dintre cei mai buni în ceea ce privește vânzarea de terenuri după recesiunea din anul 2008.

Dezvoltatorii imobiliari sunt cei mai mari căutători de terenuri și sunt dornici să înceapă proiecte noi. G4Media scrie că peste 96% din populația din România trăiește în propria locuință și sunt cele mai recente date publicate de Eurostat.

În România, 65,9% din locuitori trăiesc la casă şi 34,1% trăiesc în apartament. Însă România este pe ultimul loc în UE când vine vorba de mărimea locuinţei, măsurată după numărul mediu de camere per persoană. În timp ce în UE media este de 1,6 camere pentru o persoană, în România este 1,1 camere pentru o persoană, scrie Agerpres.

Oferta de terenuri este variată. În timp ce dezvoltatorii își asumă riscurile noilor proiecte în contextul economic actual, proprietarii de terenuri care nu au nevoie de bani foarte repede sunt dornici să ia parte și să beneficieze de profit.

În ceea ce privește prețurile terenurilor de vânzare, acestea au fost destul de stabile în ultimii ani, deși totul depinde de zona în care se află terenul. Se pare că munca de acasă și sistemul hibrid la care au apelat companiile de la începutul pandemiei au fost factorii care au dus la un interes crescut al oamenilor față de terenuri și locuitul la casă.

De asemenea, în zonele metropolitane a crescut mult interesul pentru terenuri în vederea construcţiei de case.

Lajumate.ro îți oferă posibilitatea să vinzi și să cumperi rapid, conform ghidului vânzătorului, respectiv al cumpărătorului. Pestel 1 000 000 de români au adăugat până acum la vânzare cel puțin un produs, deci șansele de reușită sunt mari. Vizibilitate, vânzare rapidă, plată sigură și produse de calitate, asta vei găsi pe Lajumate.ro. Cum cererea pentru terenuri este mare, a crescut în egală măsură și numărul de anunțuri de vânzare.

Potrivit analiștilor de la Colliers, piața terenurilor a rămas activă în primul semestru din 2021 în ceea ce privește intențiile de cumpărare. Se continua fără doar și poate tendințele de anul trecut și așa au rămas lucrurile tot restul anului, chiar dacă unele tranzacții nu s-au încheiat în acest an.

Pe Lajumate.ro vei găsi diverse anunțuri din toate județele din țară și chiar anunțuri din orașul tău, grupate în 10 categorii. Caută produsele sau serviciile care te interesează din categoriile de anunțuri puse la dispoziția ta: apartamente, atât de vânzare cât și oferite spre închiriere, mașini noi și autoturisme second-hand, locuri de muncă sau chiar afaceri la cheie.

Lajumate.ro este site-ul cu un formular de adăugare de anunț extrem de simplu, așadar vei publica un anunț 100% gratuit și rapid cu ceea ce vrei să vinzi!

Vinzi ușor, faci bani rapid!

În articolul

Proprietățile românilor la mare căutare pe site-urile de anunțuri

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x