PROVOCATOR sau VULGAR: cum alegem rochia de seară

Publicat pe 23.08.2016 la 14:49 Actualizat pe 08.09.2016 la 11:04

La o petrecere, toate privirile se indreapta spre acea femeie care stie cum sa isi aleaga rochia de ocazie. Dantela neagra si decupajele laterale, care iti expun talia, te vor ajuta si pe tine sa te transformi in vedeta serii.

Rochia – trucuri venite direct de la Hollywood

De cele mai multe ori, rochia este elementul care te va scoate în evidență, în timpul petrecerilor. Trebuie să ai în vedere mai multe lucruri, atunci când alegi o rochie de ocazie. Spre exemplu, materialul din care este confecționată aceasta, culoarea și croiul și, poate cel mai important, să alegi un model care să te transforme într-o femeie provocatoare, dar să te țină departe de vulgaritate. Jennifer Lawrence a demonstrat de multe ori că are bun gust în alegerea ținutelor și putem pune acest lucru pe seama experienței pe care a acumulat-o de-a lungul anilor. Iată câteva dintre secretele ei și cum le poți pune și tu în aplicare, pentru a alege rochia de seară perfectă.

Rochia din dantelă neagră

Dantela neagră în combinație cu voalul negru este alegerea perfectă pentru petrecerile de tip cocktail. O astfel de ținută te poate transforma într-o femeie provocatoare, mai ales dacă ești o genul de persoană care dorește să-și scoată în evidență decolteul și vrea să obțină un look sexy.

Rochii din dantela neagra

Rochie scurtă cu voal negru aplicat (699 lei), Rochie cu maneci decupate și paiete (699 lei), Rochie din dantelă stransă în talie (599 lei).


Rochia decupată în talie

Tăieturile și decupajele laterale îți vor expune abdomenul plat și sunt în vogă anul acesta. Cu toate astea, ai grijă să alegi o astfel de rochie de elegantă doar dacă silueta îți permite acest lucru, deoarece te va transfora într-o femeie vulgară, în cazul în care corpul tău nu este unul tonifiat.

Rochii decupate

Rochie albastră lungă (312 lei), Rochie albă midi (180 lei), Rochie neagră lungă (363 lei).


Rochia din două piese

Jennifer Lawrence a purtat o astfel de rochie, formată din două piese de culoare roșie, la un eveniment monden. O combinație simplă, dar care a atras toate privirile. Poți opta și tu pentru această ținută, deoarece îți va oferi rafinamentul dorit. Ai grijă, însă, la modul în care o accesorizezi. Poartă un colier la baza gâtului și, eventual, un inel discret, pentru a păstra din simplitatea lookului.

În articolul

PROVOCATOR sau VULGAR: cum alegem rochia de seară

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x