Răsturnare de situaţie în cazul războiului dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt! Actriţa va pierde TOT, dacă....

Publicat pe 16.11.2016 la 16:31 Actualizat pe 16.11.2016 la 16:46

Un divort cu final neasteptat!

Puțini se așteptau să-l vadă după știrea divorțului, însă după achitarea sa în cazul abuzului asupra unui minor, prezentat de Angelina împotriva sa, actorul a găsit putere pentru a o însoți pe partenera sa din film, Marion Cotillard, pe covorul roșu.

Potrivit tabloidului britanic The Sun, ar fi Angelina Jolie cea pusă acum în dificultate în bătălia legală privind custodia copiilor celor doi actori. Ziarul dezvăluie existența unor înregistrări, care pun în evidență strategia actriței pentru a discredita imaginea lui Pitt, cu scopul de a-l împiedica să obțină tutela comună a copiilor.

Surse apropiate cuplului au declarat ziarului că dacă aceste înregistrări audio ajung să devină publice, ar fi Jolie cea care ar ajunge într-o situație foarte compromisă. "Ar fi o bombă pentru ea", au asigurat sursele.

Aceleași surse adaugă că, în timp ce Brad vrea să se ajungă la un acord matur iar acuzațiile să înceteze, Jolie vrea să îndrepte lucrurile în direcție contrară. "Cel puțin până acum nimeni nu a vrut să joace murdar, nu este bine pentru copii, dar Angelina și echipa ei sunt înclinați "să-l discrediteze pe Brad, pentru a-l împiedica să obțină custodia în comun a copiilor".

Spre deosebire de această luptă legală acerbă, lichidarea imperiului "Brangelina", în termeni comerciali, pare mult mai simplă. Cu o avere estimată la 500 de milioane de euro, cuplul și-a scos la vânzare proprietățile din întreaga lume. Până acum, și într-un timp record, a reușit să vândă bijuteria familiei: Castelul Miraval, din Franța, pentru 55 de milioane de euro.

Iar casa istorică, cumpărată de Pitt în cartierul francez din New Orleans, și-a găsit deja un cumpărător dispus să plătească 4,4 milioane de euro. În niciunul dintre cazuri perechea nu a mizat pe profit, având în vedere că, potrivit experților imobiliari, proprietățile au fost puse în vânzare la prețuri foarte avantajoase pentru cumpărători.

În articolul

Răsturnare de situaţie în cazul războiului dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt! Actriţa va pierde TOT, dacă....

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x