Relaxare la final de săptămână. Cele mai frumoase locuri pe care să le vezi în doar DOUĂ zile

Publicat pe 10.08.2016 la 12:03 Actualizat pe 16.08.2016 la 15:50

Dacă job-ul nu-ți permite să părăsești țara mai mult de două zile, sau pur și simplu simți nevoia unei escapade, chiar și pentru câteva ore, află că există o mulțime de destinații pe care le poți vizita, într-un singur weekend.

Vacanța ca-n povești este la îndemâna ta

Uneori, două zile sunt suficiente pentru vacanța la care visezi de atâta timp. Dacă job-ul nu-ți permite să părăsești țara mai mult de câteva zile, sau pur și simplu simți nevoia unei escapade, chiar și pentru câteva ore, află că există o mulțime de destinații pe care le poți vizita, într-un singur weekend.

Vizită fulger, oriunde în Europa

Iată care sunt destinațiile de top pentru o mini-vacanță de weekend:

Paris

Capitala Franței este unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa și, surprinzător, un singur weekend îți va fi suficient pentru a te bucura de aproape toate atracțiile turistice ale acestui minunat loc. Poți alege să vizitezi Turnul Eiffel, după care să te relaxezi pentru câteva momente la una dintre cafenelele situate în apropierea Bulevardului Champs-Élysées. Restul zilei îl poți petrece vizitând alte câteva atracții turistice, spre exemplu Biserica Notre-Dame, iar a doua zi, inainte de plecare, nu uita să dai o fugă pe malul Senei, pentru a inspira puțin aer proaspăt.

Fiind o destinație atat de indrăgită, ofertele pentru un city break la Paris sunt extrem de variate, astfel că vei găsi ceva pe gustul și buzunarul tău.

Londra

Un oraș cu o puternică încărcătură istorică, Londra este unul dintre cele mai frumoase locuri pe care le poți vizita într-un singur weekend. Înarmează-te cu o umbrelă și plimbă-te pe străzile acestui minunat oraş, căci fiecare potecă te va conduce spre un alt loc interesant. O fotografie alături de soldații din fața Palatului Buckingham îți va reaminti mereu de mica ta escapadă, așa că nu uita să faci și acest lucru, înainte de plecare.

Dacă iti programezi un weekend încărcat cu plimbari, atunci nu ar strica să verifici ofertele de city break inainte să iti programezi vacantă la Londra pentru a economisi din bugetul alocat pentru muzee sau shopping.

Milano

Al doilea cel mai mare oraș din Italia, Milano, este destinația preferată de tot mai multe persoane, în ultima perioadă. Găzduiește o parte dintre cele mai importante picturi ale artiştilor italieni, adunate din Antichitate, până în prezent. Mai mult decât atât, Milano este paradisul femeilor pasionate de cumpărături. Merită să vizitezi acest oraș, iar partea cea mai bună este că poți face acest lucru la finalul unei săptămâni epuizante, moment prielnic pentru a-ți recăpăta forțele.

Viena

Orașul lui Mozart, Beethoven și Strauss este un loc superb, mai ales dacă dacă ești pasionată de istorie sau îndrăgești orașele cu cu o arhitectură deosebită. Mai este numit și orașul muzicii clasice, deci să nu te mire dacă cele două zile ți se vor părea un spectacol pe care o să vrei să-l urmărești, din nou, la fiecare sfârșit de săptămână. Înainte să te întorci, trebuie neapărat să încerci și o ceașcă de cafea vieneză, recunoscută la nivel internațional pentru savoarea sa.

Chiar dacă este o destinație preferată mai mult in sezonul rece, ofertele de city break pentru Viena se găsesc pe toata perioada anului la prețuri accesibile.

În articolul

Relaxare la final de săptămână. Cele mai frumoase locuri pe care să le vezi în doar DOUĂ zile

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x