Reteta unui look perfect de Anul Nou: Poarta sclipici sau catifea si culori saturate!

Publicat pe 30.12.2012 la 16:15 Actualizat pe 31.12.2012 la 12:28

In noaptea dintre ani trebuie sa arati perfect. Fie ca sarbatoresti cu prietenii pe care ii stii de o viata, fie ca mergi intr-un restaurant select cu cei de la munca, Anul Nou trebuie sa te prinda intr-o dispozitie buna, in haine noi, stralucitoare, in care sa te simti ca o regina. Ghinionul si lucrurile vechi trebuie lasate in urma, pentru a pasi in urmatorul an cu energie si un look nou.

Trei cuvinte vor fi la ordinea... noptii: Sclipici, catifea si culori saturate.

Spre bal, la miezul noptii: O tinuta demna de o Cenusareasa moderna trebuie sa includa o rochie diafana din voal crem incrustata cu paiete si sclipici si accesorizata cu o poseta plic cu franjuri. Un ruj pruna va fi stropul de nebunie de care ai nevoie.

Oglinda, oglinjoara... cine spune ca nu pot fi rock de Revelion? O rochie mini, in A, din brocart, terminata cu sclipiri argintii ii va veni perfect unei fete cu multa atitudine. Finiseaza look-ul cu o pereche de pantofi tip platforma, cu sclipici.

De Revelion, la un party in oras: Petreceti in club sau pub? Poarta auriu ca sa iesi in evidenta. Alege intre o rochie mini pe corp, cu decolteu barcuta si maneci lungi, o fusta peplum sau un cardigan in aceasta culoare calda, pretentioasa dar totusi fun.

Clasica in negru - oarecum. Adapteaza vechea ta rochie neagra de cocktail ocaziei speciale cu o pereche de cercei cu design neasteptat.

Reflexe in sampanie obtii cand esti imbracata in nuantele curcubeului. Curajoasele pot purta o rochie in paiete multicolore, asortata cu pantofi cu toc intr-una din culorile rochiei.

"Lady in red" iti va canta Chris DeBurgh toata noaptea daca vei alege sa porti o rochie rosie ca focul, accesorizata cu pereche de cercei statement.

Atingeri catifelate in schimbul unei nopti in catifea neagra, luxurianta, pantofi Louis Vuitton in nuante pretioase si bratara aurie cu tinte - suna bine, nu?

Misca-ti soldurile precum o pantera neagra intr-o rochie ca a lui Eva Longoria - mulata pe corp, lunga, fara bretele, cu transparente incitante. Completeaza look-ul cu un colier in stil african, din colti negri si aur.

Extravaganta si sexy? Da, poti da exact aceasta impresie invitatilor, intr-o rochie - top scurta, din catifea albastra. Sfat: Strange-ti parul intr-un coc lejer si poarta cercei cu pietre din aceeasi culoare.

Petreci Revelionul cu iubitul? Atunci, sfatuieste-l sa poarte sacouri casual, bordo sau bleumarin. Va arata chic si masculin, totodata.

AUTOR: Mara Pruna

foto: pinterest.com

În articolul

Reteta unui look perfect de Anul Nou: Poarta sclipici sau catifea si culori saturate!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x