REVELIONUL: o singură noapte, o sută de posibilități, o mie de destinații

Publicat pe 05.10.2016 la 12:00 Actualizat pe 05.10.2016 la 10:06

Anul Nou este un eveniment important, asa ca trebuie sa il sarbatoresti cum se cuvine. Iata cele mai populare destinatii unde sa petreci la trecerea dintre ani.

hepta.ro

Anul Nou este un eveniment important, așa că trebuie sărbătorit cum se cuvine. Petrecerea de Revelion are loc o singură dată pe an și, tocmai din acest motiv, este bine să faci din timp pregătirile, poate cu două sau trei luni mai devreme. Ca să-ți meargă bine tot anul, prosperitatea și bogăția trebuie să primeze. Te întrebi care este locul perfect în care să te găsească miezul nopții, în noaptea de 31 decembrie? Am selectat pentru tine câteva dintre cele mai populare destinații, ca să transformi trecerea dintre ani într-o noapte memorabilă.

Bangkok

Ai vrea ca noaptea dintre ani să te găsească pe un yacht, în largul mării, în timp ce deasupra ta și a partenerului tău cerul se scaldă în lumini de toate culorile? Alege cu încredere capitala Tailandei, Bangkok, iar dorința ta se va îndeplini.

Bangkok

Sursa foto: Hepta.ro

Metropola asiatică se transformă complet în perioada sărbătorilor de iarnă. Tailandezii întâmpină Anul Nou înconjurați de artificii și mâncare gustoasă, iar Central World Square, unul dintre cele mai mari centre comerciale din lume, își îmbracă hainele de sărbătoare. Opulența este la ea acasă în Bangkok, așa că petrecerea ta de Revelion va fi cu siguranță una reușită.

Paris

Tu și partenerul tău sunteți două persoane romantice? Paris, capitala îndrăgostiților de pretutindeni, vă așteaptă să sărbătoriți împreună trecerea dintre ani!

Panorama Paris

Sursa foto: Unsplash.com, foto credit Pedro Lastra

Miezul nopții s-ar putea să vă găsească savurând cina la unul dintre restaurantele elegante de pe Champs-Élysées sau, de ce nu, pierduți pe una dintre multele străduțe pariziene. Jocurile de culori care vor lumina cerul pe toată durata nopții, pot fi urmărite de peste tot din Paris, așa că nu există riscul să le ratați.

Nu uitați, însă, băuturile! Șampania franțuzească are un gust aparte, așa că petrecerea voastră de Revelion se va tranforma într-una dintre cele mai frumoase evenimente la care ați participat.

Londra

”Parada de Anul Nou” se desfășoară în fiecare an, în noaptea de 31 decembrie, și este una dintre cele mai importante evenimente desfășurate în Marea Britanie. Londra sărbătorește Anul Nou în mijlocul străzii, așa că dacă vrei ca anul acesta să experimentezi ceva complet diferit, acesta este locul pe are îl cauți.

Londra

Sursa foto: Hepta.ro

Oamenii se strâng în jurul renumitului Big Ben, iar în momentul în care uriașul ceas indică miezul nopții, rafale de aplauze marchează momentul. Mai apoi, cerul este luminat, timp de zece minute, de un spectacol de artificii specific englezesc, iar distracția nu se oprește aici. Urmează o mulțime de petreceri tematice, în mai toate clubruile din Londra.

Insula Madeira

Această regiune a Portugaliei a devenit recunoscută la nivel internațional pentru petrecerile de Revelion pe care le organizează. În 2006, luminile colorate de deasupra insulei Madeira au intrat în Cartea Recordurilor, drept cel mai mare spectacol de artificii din lume.

Insula Madeira

Sursa foto: Unsplash.com, foto credit Tiago Aguiar

An de an, portughezii organizează astfel de spectacole fascinante. Ambientul în care le poți urmări variază. Poți alege între o croazieră și o cină sofisticată, sau poți opta pentru o petrecere tipică ibericilor. Deoarece spectacolul este unul inedit și are loc o singură dată pe an, tot mai mulți turiști vor să viziteze Insula Madeira în această perioadă a anului, așa că rezervă-ți bilete din timp, dacă vrei să întâmpini Anul Nou într-un astfel de loc.

În articolul

REVELIONUL: o singură noapte, o sută de posibilități, o mie de destinații

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x