Rita Ora si Rosie Huntington-Whiteley te invata cum sa fii feminina intr-un costum masculin

Publicat pe 29.10.2013 la 20:45 Actualizat pe 29.10.2013 la 21:01

Cara Delevingne

Costumul (sacou si pantaloni) ramane in tendinte si in aceasta toamna. Potrivit unui dress-code "black tie", costumul masculin, tip tuxedo, mizeaza pe simplitatea elementelor si frapeaza prin impactul vizual puternic. Nu este de mirare ca din din ce in ce mai multe vedete il prefera, in locul somptuoaselor rochii de seara, la evenimente de gala.

La prezentarea colectiei de toamna-iarna Burberry, Rosie Huntington Whiteley a dovedit ca are viziune si indrazneala optand pentru un costum oranj intens. Solista Rita Ora a adoptat un look “tomboy” intr-un costum Burberry mai cuminte, albastru, pe care l-a purtat cu un tricou cu imprimeu trendy si sandale cu platforma.

Sandra Bullock a purtat o jacheta Burberry Tailoring, la premiera din Londra a filmului “Gravity”. Actrita in varsta de 49 de ani, a creat un contrast frumos "black & white". Pantalonii stramti si sandalele cu toc inalt au avut un efect de alungire si de subtiere a siluetei.

Cu aproape 30 de ani mai tanara, Cara Delevingne a optat tot pentru un costum la lansarea platformei digitale Burberry, “Art of Trench” in Asia.

Costumul masculin si-a castigat popularitatea in anii 30-40, cand femeile au iesit de sub autoritatea barbatilor si au decis sa le „imprumute” vestimentatia. Daca Marlene Dietrich sau Coco Chanel au adaptat costumul masculin, Yves Saint Laurent a fost cel care l-a introdus drept o tendinta majora in moda, asigurandu-i astfel ciclicitatea. De atunci, costumul masculin si-a pastrat un loc binemeritat in colectiile marilor case de moda.

"Burberry Tailoring are la baza o istorie bogata in materie de inovatie a tesaturilor, inspirata de stilul nemuritor al trenciului iconic Burberry. Designul modern si detaliile realizate manual creeaza o silueta perfecta, <>, condimentata cu acea atitudine britanica, distincta", spune Cristopher Bailey, CEO Burberry. In Romania, linia Burberry Tailoring este disponibila in magazinul Burberry, din strada Luterana, nr 4.

În articolul

Rita Ora si Rosie Huntington-Whiteley te invata cum sa fii feminina intr-un costum masculin

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x