Robbie Williams va rata nasterea primului copil?

Publicat pe 11.09.2012 la 11:55

robbie

Desi mai este foarte putin timp pana la venirea pe lume a primului sau copil, Robbie Williams nu da semne ca va incetini ritmul. In timpul interviului radio cu Chris Evans Robbie a recunoscut ca cel mai probabil nu va fi prezent in momentul in care se va naste primul mostenitor, deoarece a acceptat sa sustina 4 concerte in Marea Britanie. Toate acestea se petrec datorita impactului pe care l-a avut noul sa single Candy ce este difuzat de toate radio-urile din Londra.

El a declarat: “Am concerte in acest week-end. Copilul poate veni pe lume in orice moment. Sotia mi-a spus deja ca daca sunt in concert la Leeds sau Dublin sa il anulez si sa vin acasa. Te intreb pe tine Chris Evans, ce ar trebui sa fac?”

Robbie a continuat: “Ii voi spune ca este un elicopter in spatele scenei la Dublin, costa mult, insa il voi folosi. Ii voi spune minciuna aceasta, apoi sa-mi tine-ti degetele incrucisate.”

Fanii care il ascultau in acele moment pe postul de radio s-au grabit sa-i trimita tot flul de mesaje despre cum sa iasa din aceasta dilema. Unul , dintre ei a scris: “Lasa totul balta si du-te. Fanii te vor intelege, eu sunt un fan, vin la concert, insa nu-mi pasa daca vei pleca.” Altul a scris cu litere de tipar: “MERGI SA FII LANGA SOTIA TA, ROBBIE.”

Cantaretul in varsta de 38 de ani a aparut imbracat cu o pereche de pantaloni bleumarin, un tricou negru cu decolteu in V, brau de smocking si pantofi de piele.

La iesirea din studioul radio, starul s- a oprit sa faca cateva fotografii cu fanii, inainte de a merge la un alt interviu la radio cu Chris Moyles.

Sursa foto: hepta.ro

În articolul

Robbie Williams va rata nasterea primului copil?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Îi lua banii, îi opreşte apa şi gazele, apoi o dădea afară din casă. Umilința la care era supusă o mamă din Gorj de către propriul soț
a1.ro
Dana Roba a fost contactată din închisoare de cel care a mutilat-o. Ce a putut să îi spună soțul ei
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x