Roberto Cavalli propune o colectie de senzatie pentru toamna 2013, inspirata de portul din muntii Himalaya

Publicat pe 15.10.2013 la 21:11 Actualizat pe 15.10.2013 la 21:21

Roberto Cavalli adora sa calatoreasca in tari exotice si destinatii turistice, traditionale. Cu cateva luni inainte sa ajunga in Romania, designerul italian a facut o calatorie in Bhutan, din capitala Timphu, pana la poalele Himalayei. A fost invitat la Palatul Regal, unde a intalnit-o pe frumoasa printesa Jetsun Pema (o mare admiratoare a casei de moda Cavalli), a vizitat muzeul de haine tibetan si a cunoscut o tanara localnica, in timp ce se plimba pe malul unui rau.

Asa s-a nascut ideea colectiei de toamna-iarna, 2013-2014, a liniei Just Cavalli, disponibila in magazinul Sport/Couture, din Baneasa Shopping City, care pune la dispozitia consumatorilor de moda look-uri de runway. Culorile vibrante au fost ingenios combinate cu motivele traditionale ale tigrului si dragonului, iar printuri buthaneze au fost imprimate pe rochii si tricouri, intr-un mix exotic si totodata urban.

Haine parka supradimensionate au fost suprapuse peste fuste scurte plisate, iar pantalonii colanti au fost combinati cu rochii-tunica si pulovere XXL cu detalii din blana si motive etnice. Rochiile de seara au fost imbogatite cu coliere lungi, din matase, asemanatoare cu cele purtate de nobilii buthanezi, iar gentile structurate au fost inlocuite cu saci hippie.

“Bogatia trebuie masurata prin valorile fericirii”, a spus Roberto Cavalli care s-a intors “imbogatit” spiritual din calatoria sa din Bhutan. El a tinut si un jurnal de calatorie, in care a descris regatul Bhutanului, experientele traite si hainele localnicilor: “La aeroport ma asteapta ghidul care imi va tine companie in urmatoarele zile. Poarta o rochie traditionala, Gho. Este, de fapt, o tunica pana la genunchi intr-o nuanta de grena. Parcurgem un drum de o ora pana la hotel. Trecem prin paduri si plantatii de orez, totul in jurul meu este linistit, chiar si zambetul celor care ma intampina este seren”, a scris designerul.

“Un calugar ma ajuta sa meditez. Nu este usor… trebuie sa imi abandonez toate gandurile, mi-ar trebui saptamani sa las in urma legaturile mele cu lumea pamanteasca. La intoarcerea in hotel, am primit un telefon de la Palatul Regal. Familia regala m-a invitat la un dineu privat. Regina vrea sa afle despre viata mea ca designer, in timp ce eu sunt interesat despre viata unui cuplu regal. Dupa cina, regele s-a intors cu un Buddha aurit. Ne-am despartit imbratisandu-ne si le-am promis ca ne vom reintalni in Italia, probabil la show-ul meu de moda, din Milano” a mai adaugat Roberto Cavalli.

În articolul

Roberto Cavalli propune o colectie de senzatie pentru toamna 2013, inspirata de portul din muntii Himalaya

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Băgătoare de seamă, vorbește gura fără ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedetă
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x