Rod Stewart marturiseste: femeile se dadeau la mine, ma saturasem de sex

Publicat pe 05.10.2012 la 17:47 Actualizat pe 05.10.2012 la 17:57

Intr-un interviu acordat zilele acestea pentru ziarul Mail care ii publica seria biografica, Rod Stewart a facut niste declaratii senzationale.

Nu exista o modalitate mai potrivita de a petrece o seara de luni decat in casa lui Rod Stewart din LA, in cea mai dorita parte din orasul Beverly Hills, cu vecini ca Eddie Murphy si Denzel Washington.

“A fost o perioada a vietii mele – insa nu una prelungita, doar cativa ani – cand una iesea, alta intra. Fetele implicate nu au stiut niciodata asta. De exemplu la Cannes, asistentul meu personal lasa o fata la aeroport la plecari si facea cale intoarsa la sosiri pentru o astepta pe urmatoarea. Intr-o seara am fost intr-un club de noapte, am luat o fata de acolo si am dus-o acasa, am petrecut alaturi de ea, am dus-o inapoi in club si m-am intors acasa cu o alta, insa pana dimineata nu se intampla nimic.”

Acele zile au apus. Acum, la 67 de ani, Rod s-a asezat la casa lui. Are insa 8 copii cu 5 femei. Acum este cu Penny Lancaster de mai bine de 10 ani din care 5 de casatorie.

Rod Stewart a ajuns acum la maturitatea la care admite ca s-a drogat si a fost norocos ca s-a oprit: “Am fost incredibil de norocos. M-am drogat, insa nu in fiecare zi si niciodata pana acolo incat sa nu mai am controlul situatiei. Se intampla sa mai trag pe nas la petreceri. M-am oprit acum mai bine de 10 ani si da, a fost o prostie. Am fost norocos. Daca jucam fotbal a doua zi nu o faceam. Punct. Si nu am baut niciodata atat de mult cat sa intru in coma. Orice barbat care s-ar fi aflat in locul meu ar fi facut acelasi lucru.”

Rod admite insa ca nu a fost un James Bond: “Da, am iesit cu multe fete, insa asta vine odata cu faima, este puterea pe care o ai cand devii cunoscut. Nu o poti intelege daca nu ai trecut prin asta. Trebuia pur si simplu sa dezlipim fetele de pe noi.”

La intrebarea daca era priceput sa le duca cu vorba sau erau interesate doar de starul Rod Stewart, el a raspuns facand cu ochiul: “Era datorita reputatiei. Si da, ajuta sa fii Rod Stewart. Am frant toate acele inimi, acum roata s-a intors. Am vrut sa am atatia bani incat sa imi pot cumpara o masina pur si simplu. Stiu sa fac doar doua lucruri: sa dau autografe si sa joc fotbal, insa am fost prea lenes sa joc fotbal la nivel profesionist. Asa ca am ales muzica. Si nu a fost o alegere proasta.

La 20 de ani, pe cand el impreuna cu Ronnie Wood faceau parte din The Faces, a pierdut numarul femeilor cu care a fost: “Femeile pur si simplu se aruncau pe noi, deoarece eram draguti si eram britanici. Eu si Ronnie ne-am saturat de sex dupa un timp. Si aveam doar 20 de ani. Ne-am distrat mai mult unul cu celalalt decat cu fetele cu care eram. Ma plictisisem sa nu simt afectiune din partea lor. Voiam sa ma indragostesc. Voiam ceva special. Dupa o vreme eram trist. Eram intr-un hotel la Cannes cand am zis: . Si asa era. Ma simteam gol. Cand ai 17-18 ani e minunat; chiar si la 20 de bine, insa pe masura ce imbatranesti… devine din ce in ce mai tragic.”

Rod sustine ca toata viata iti cauti jumatatea. Oare daca ar fi intalnit-o pe sotia sa Penny pe cand avea 30 de ani, s-ar fi potolit? Cantaretul rade. El sustine ca Penny este jumatatea sa: “Daca as fi intalnit-o la 30 de ani, as fi fost in puscarie. Clar am fost indragostit de toate mamele copiilor mei. Au fost cateva in care cred ca am fost indragostit. Am avut o obsesie cu o starleta braziliana, insa ea nu era interesata de mine. Am tot incercat, ca un saddo. M-am gandit ca era lesbiana. Clar era.”

El si-a inselat prima sotie, pe Alana, dupa ce a vazut o fotografie cu modelul Kelly Emberg si s-a decis ca trebuie sa o intalneasca.

A inselat-o pe Britt Ekland cu actrita Susan George. Le-a inselat practic… pe toate. In afara de Rachel Hunter, mama lui Renee si a lui Liam. Ea a fost cea care i-a frant inima, parasindu-l. Se simtea sufocata sa fie doamna Rod Stewart.

“Era atat de tanara. Nu as folosi cuvantul , insa aceasta este ideea. Mie imi placeau cinele formale, imi placea sa ma imbrac frumos si sa intampin oaspetii. Ea voia, am descoperit mai tarziu, sa fie un copil normal, sa se imbrace in jeansi. ”

Dupa ce Rachel l-a parasit, lui Rod i s-a sfasiat inima. A avut nevoie de consiliere.

“Stiam ca roata se va intoarce. Fransesem atatea inimi… Era randul meu. Dar a durut al naibii de tare.”

Miracolul este ca majoritatea fostelor sale, inca vorbesc cu el. O istorioara hilara este din anul in care Alana a pregatit curcanul, iar Rachel piureul.

“Suntem cu totii un fel de prieteni. Eu vorbesc cu fostele. Bem o ceasca de ceai. Cu exceptia lui Britt Ekland. Ma uraste de moarte. Niciodata nu am fost singur. Tot timpul am avut in viata mea o femeie. Daca sunt plecat in turneu, incep sa ma perpelesc dupa cinci zile. Imi place compania femeilor. Si acum e Penny, mama lui Alastair – 6 ani si a lui Aiden – nascuta anul trecut.”

La prima intalnire, Rod Stewart a intrat in primul magazin Dolce & Gabbana si i-a cumparat sotiei o intreaga garderoba in valoare de 12.000 de dolari: “Nu avea prea multe haine. Era un pic din Fifty Shades Of Grey. I-am spus: le vei purta doar pe acestea atunci cand iesi cu mine… Acum ii dau doar cardul de credit. Luna trecuta a cheltuit doar 900 de dolari si majoritatea lucurilor au fost pentru copii.”

Cantaretul spune ca ii este fidel sotiei, in afara de cele sase luni de la inceputul relatiei. Crede ca este splendida, glumeata, are picioare minunate si nu, nu isi mai doreste copii… cu siguranta ea poarta pantalonii in aceasta relatie. Ea sta pe locul soferului doar pentru ca el nu stie sa parcheze cu toate ca avut niste masini minunate.

“Prioritatile mele in viata sunt copiii, sanatatea mea si desigur muzica. Vreau sa raman pe aici, insa nu stii niciodata. Maine poti fi sub autobuz. Este neplacut, insa daca e sa se intample ceva, as prefera un accident de yacht sau o prabusire de candelabru. ”

În articolul

Rod Stewart marturiseste: femeile se dadeau la mine, ma saturasem de sex

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 mai 2024. Racii pot avea parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Supărat că i-au prins mama drogată la volan, un tânăr a vrut să se răzbune pe poliţişti. S-a urcat în maşină şi a lovit autospeciala cu care veniseră
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Clătite cu flori de salcâm în aluat, pline de savoare și aromă
Catine
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
useit.ro
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria
as.ro
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
MediCOOL
Băuturi pentru memorie. Cum pot îmbunătăți această funcție a creierului
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Epuizarea maternă: simptome, cauze și recuperare
MediCOOL
Simptomele cancerului pulmonar. 10 semne pe care nu trebuie să le ignori
HelloTaste
Dulceață de rubarbă cu vanilie. Rețetă simplă pentru iarnă
x