ROMANTISM sau AVENTURĂ: Cele mai interesante destinaţii pentru LUNA DE MIERE

Publicat pe 10.08.2016 la 11:29 Actualizat pe 16.08.2016 la 15:13

Cel mai potrivit mod în care poți sărbători faptul că tocmai ți-ai unit destinul cu cel al sufletului tău pereche este o vacanță, depare de ochii curioșilor, de griji și de problemele cotidiene.

Luna de miere, începutul unui mariaj reușit

Cel mai potrivit mod în care poți sărbători faptul că tocmai ți-ai unit destinul cu cel al sufletului tău pereche este o vacanță, depare de ochii curioșilor, de griji și de problemele cotidiene. Luna de miere este un moment oportun relaxării și, în cele mai multe dintre cazuri, este o experiență unică, sursa nenumăratelor poveşti pe care le vei spune nepoților, câțiva ani mai târziu.

Tocmai pentru că este un moment special în viața unui cuplu, luna de miere trebuie petrecută într-o locație specială. Dacă dorești o experiență plină de romantism, există orașe cu străduțe întortochiate, unde te poți plimba, ore în șir, alături de partenerul tău. În schimb, dacă amândoi sunteți adepții senzațiilor extreme, există destinații la fel de interesante și pentru voi.

Italia şi Spania, în topul locurilor preferate de cupluri

Italia

Italia este una dintre destinațiile favorite ale cuplurilor proaspăt căsătorite. Fie că te gândești la Veneția, un oraș recunoscut pentru romantismul său, fie că preferi să admiri arhitecturile deosebite din capitala țării, Roma, sejurul tău va fi unul deosebit. Dacă alegi această destinație, trebuie neapărat să mergi alături de partenerul tău într-o plimbare cu gondola și să vizitați Piazza San Marco. Vei avea parte de cea mai romantică vacanță din întreaga ta viață!

Grecia

Dacă tu și soțul tău preferați experiențele și vreți să descoperiți cât mai multe lucruri interesante în luna de miere, Grecia este locul perfect pentru voi doi. Atena este potrivită pentru exploratori, în timp ce Santorini, una dintre cele mai populare insule vulcanice din Europa, atrage numeroși vizitatori datorită Apusurilor, deoarece acestea dau un aer întru totul romantic plimbărilor pe malul mării Egee. Altfel spus, călătoria voastră în Grecia va fi presărată cu momente de aventură, dar nu-i va lipsi nici pasiunea.

Spania

Poate cea mai convenabilă destinație pentru luna ta de miere, dacă îți dorești să te relaxezi alături de partenerul tău, dar nu vrei să investești o mică avere într-un astfel de sejur. Spania este potrivită pentru orice tip de cuplu, deoarece se găsesc atracții pentru toți, indiferent de preferințe sau buget. Poți alege Ibiza sau Mallorca, cunoscute pentru locurile superbe şi viața de noapte activă. Totuși, dacă tu și soțul tău preferați să vă deconectați o perioadă de la tot ce înseamnă viteză, puteți opta spre o zonă mult mai retrasă, în Formentera, unde veți găsi liniștea dorită, printre valurile mării.

Ţările arabe

Visați amândoi la o lună de miere exotică, într-un oraș care inspiră lux și rafinament, indiferent de direcția în care ai privi? Ţările arabe vă oferă posibilitatea de a vă bucura de un astfel de sejur și, pe lângă clădirile impunătoare și farmecul jocurilor de lumini din Dubai, aveți posibilitatea să vă retrageți pentru câteva ore într-o zonă mai liniștită și, de ce nu, să vă plimbați prin nisip, călare pe o cămilă.

Turcia

Amestecul dintre cultura europeană și cea asiatică vă va surprinde, atât pe tine, cât și pe soțul tău. Turcia este destinația potrivită pentru partenerii care sunt dispuși să petreacă cele câteva zile de vacanță într-o continuă mișcare. Există atât de multe posibilități, că veți fi nevoiți să plănuiți o a doua vacanță, pentru a putea să surprindeți toate aspectele interesante ale acestei țări. Pe lângă nopțile romantice petrecute pe malul mării Mediteraneene, vă mai puteți bucura de priveliștea de deasupra Cappadociei, într-o plimbare cu balonul cu aer cald sau, pentru cei pasionați de istorie, puteți vizita numeroasele moschei din Istanbul.

În articolul

ROMANTISM sau AVENTURĂ: Cele mai interesante destinaţii pentru LUNA DE MIERE

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x