RUPE TĂCEREA! Brad Pitt, noi declarații despre divorțul de Angelina Jolie

Publicat pe 28.09.2016 la 09:34 Actualizat pe 28.09.2016 la 09:55

La doar câteva saptamani de la anuntul despartirii, Brad Pitt face noi declaratii despre divortul de Angelina Jolie.

La doar câteva săptămâni de la anunțul despărțirii, Brad Pitt face noi declarații despre divorțul de Angelina Jolie. Întrucât trece printr-o perioadă grea, starul s-a văzut nevoit să renunțe la un eveniment important din cariera lui.

Actorul Brad Pitt a anunţat, marţi, că a decis să îşi anuleze prezenţa la premiera celui mai recent proiect cinematografic al său, pentru a nu devia atenţia publicului de la acest documentar educaţional, în urma despărţirii sale intens mediatizate de Angelina Jolie, informează Reuters.

Brad Pitt, în vârstă de 52 de ani, este naratorul unui documentar IMAX de 45 de minute, intitulat ”Voyage of Time”, regizat de Terrence Malick, despre care starul hollywoodian a spus că este ”un film incredibil de frumos”.

Sunt foarte recunoscător că am făcut parte din acest proiect educaţional fascinant, dar în prezent mă concentrez asupra situaţiei mele familiale şi nu vreau să deviez atenţia publicului de la acest film extraordinar. Vă îndemn pe toţi să îl vedeţi”, a precizat Brad Pitt.

Aceasta a fost cea de-a doua declaraţie oficială făcută de starul hollywoodian după despărţirea, săptămâna trecută, de Angelina Jolie.

La o zi după anunţul despărţirii cuplului, Brad Pitt a transmis o declaraţie oficială revistei People în care a spus că este ”foarte întristat”, după ce Angelina Jolie, în vârstă de 41 de ani, a depus actele oficiale la un tribunal din Los Angeles prin care a solicitat divorţul de Brad Pitt şi a solicitat instanţei să îi acorde custodia celor şase copii ai cuplului.

Avocatul actriţei Angelina Jolie a spus că artista a luat decizia de a cere divorţul ”pentru sănătatea familiei” sale. Jolie şi Pitt sunt împreună de 12 ani şi s-au căsătorit în urmă cu doi ani.

Următorul film în care va putea fi văzut Brad Pitt este ”Allied”, o dramă de război ce va fi lansată în noiembrie, în care starul american joacă alături de actriţa franceză Marion Cotillard.

Săptămâna trecută, Marion Cotillard a negat în mod public că ar fi fost implicată în despărţirea cuplului Jolie-Pitt, după apariţia în presa americană a unor zvonuri despre o presupusă legătură romantică a ei cu actorul Brad Pitt.

Angelina Jolie a depus actele de divorţ, potrivit unor surse, pe 19 septembrie, iar cei doi actori sunt separaţi din 15 septembrie. Angelina Jolie şi Brad Pitt au o relaţie din 2004, iar în august 2014 s-au căsătorit. Ei au împreună şase copii.

Actriţa a invocat motivul clasic al ”diferenţelor ireconciliabile”. Ea a cerut instanţei să îi acorde custodia fizică asupra celor şase copii ai cuplului - Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne şi Knox -, cu o clauză ce îi asigură actorului Brad Pitt doar dreptul de a putea să îşi viziteze copiii. Actriţa nu a solicitat pensie alimentară pentru ea, nici pensie de întreţinere a copiilor.

La câteva ore după confirmarea informaţiilor referitoare la divorţul cuplului, Brad Pitt a acordat o scurtă declaraţie de presă pentru revista People. ”Sunt foarte trist, dar ceea ce contează cel mai mult este binele copiilor noştri. Rog presa să le acorde intimitatea pe care ei o merită în această perioadă dificilă”.

Actriţa a cerut custodia totală a copiilor Maddox, în vârstă de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne.

Cei doi actori americani, alintaţi de presa internaţională cu apelativul ”Brangelina”, au alcătuit unul dintre cele mai mediatizare cupluri de la Hollywood, datorită frumuseţii lor fizice, filmelor de succes în care au jucat şi activismului lor social.

Acesta va fi cel de-al treilea divorţ pentru actriţa Angelina Jolie şi al doilea pentru Brad Pitt. Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller, în perioada 1996-1999, şi Billy Bob Thornton, în perioada 2000-2003, iar Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston în perioada 2000-2005.

În articolul

RUPE TĂCEREA! Brad Pitt, noi declarații despre divorțul de Angelina Jolie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x