Ryan Gosling, la fel de sexy și la 33 de ani

Publicat pe 13.11.2013 la 13:13 Actualizat pe 09.12.2013 la 22:14

Ryan Gosling în tinerețe

Actorul canadian, care a frânt inimile femeilor în cunoscutul film "The Notebook", a ajuns la frumoasa vârstă de 33 de ani.

Ryan s-a remarcat de mic copil în cadrul Clubului lui Mickey Mouse, iar primul său rol serios a fost cel din 2001, din "The Believer", în care juca un evreu neo-nazist.

Rolul care i-a adus cel mai mare succes a fost cel din drama romantică "The Notebook", pentru care a primit patru Teen Choice Awards si un MTV Movie Award.

Prestația de profesor dependent de droguri din "Half Nelson" i-a adus nominalizarea Academy Award în timp ce singuraticul din "Lars and the Real Girl", pe cea pentru Golden Globe Award.

În afara activității de actor, Gosling este pasionat de cântat, având chiar un album, alături de trupa sa "Dead Man's Bones", și un single solo "You Always Hurt the Ones You Love", care face parte din soundtrack-ul filmului Blue Valentine.

Viața sa personală a fost marcată de relații cu femei frumoase precum Sandra Bullock, Rachel McAdams, iar în prezent acesta este alături de Eva Mendes, cu care are o relație de doi ani.

Deși a împlinit frumoasa vârstă de 33 de ani, actorul își păstrează șarmul cu care ne-a obișnuit, iar imaginile vorbesc de la sine.

Foto: http://sheknows.com

În articolul

Ryan Gosling, la fel de sexy și la 33 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x