S-a aflat ACUM! Motivul real pentru care Justin Bieber și-a abandonat turneul mondial! E incredibil ce vrea să facă artistul!

Publicat pe 26.07.2017 la 09:46 Actualizat pe 26.07.2017 la 10:26

Biber nu va mai fi vazut doar ca un simplu artist!

18 luni intense de concertat prin lume pot fi obositoare pentru orice artist. De altfel, Justin Bieber a anunțat că-și anulează ultimele programări ale turneului Purpose Tour, lăsând de izbeliște o mulțime de fani din Hong Kong, Singapore sau Filipine.

”Justin își adoră fanii și nu vrea să îi dezamăgească”, se arată în comunicatul rece, transmis de echipa lui.

În ceea ce-l privește pe artist, nu doar oboseala fizică și psihică ar fi motivul abandonării ultimelor sale concerte, ci, mai degrabă, o preocupare foarte acută pentru spiritualitate... Astfel că, Bieber vrea să pună acum bazele... propriei biserici.

Se știe că el este adept înfocat al cultului penticostal Hillsong Church. Această Biserică este extrem de populară în rândul artiștilor tineri, combinând muzica și... religia într-o maineră ”înălțătoare”.

Cel care a înființat Hillson Church a fost un australian tatuat cu mesaje religoase, care în urmă cu 30 de ani,a simțit că trebuie să pună bazele unei religii care să-l reprezinte. Pe el și pe toți tinerii rebeli,” îndoctrinați” cu tehnologie.

De altfel, la un post de televiziune australian se aude: ”Motivul real pentru care a renunțat la turneu este acela că dorește să se reconecteze cu propria credință și este posibil să înființeze propria Biserică”.

Nu se știe dacă Bieber va fi vreun soi de pastor sau orice altă personalitate importantă în ierarhia spirituală, cert e că deja este ”idolatrizat” și tratat ca o ”zeitate”...pop!

În articolul

S-a aflat ACUM! Motivul real pentru care Justin Bieber și-a abandonat turneul mondial! E incredibil ce vrea să facă artistul!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se „scaldă” în lux la 20 de ani
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x