Samsung a lansat camera foto mirrorless NX30 în România

Publicat pe 24.02.2014 la 15:59 Actualizat pe 24.02.2014 la 16:20

Samsung a adus camera foto mirrorless NX30 în România! Aparatul foto este ideal pentru captarea imaginilor detaliate

Mai mult, funcția Tag & Go le permite utilizatorilor să împărtășească fotografiile printr-o simplă atingere, conectând NX30 cu smartphone-uri și tablete care dispun de NFC.

Funcția Photo Beam permite transferul unei imagini sau unui clip video către un smartphone sau o tabletă prin simpla atingere a celor două dispozitive, fără a fi necesară o altă configurare. MobileLink le permite utilizatorilor să selecteze mai multe imagini pentru a le trimite către patru dispozitive SMART distincte în același timp (fiecare dispozitiv va putea stoca fotografiile, evitând fotografierea repetitivă cu fiecare dispozitiv în parte). Funcția Auto-Share trimite automat fiecare fotografie nouă către smartphone sau tabletă, iar funcția Remote Viewfinder Pro permite controlul camerei NX30 de pe smartphone, pentru ca utilizatorul să facă zoom și să surprindă imagini de la distanță, având vizibilitate completă asupra scenei.

Folosind caracteristicile avansate de conectare ale NX30, imaginile pot fi încărcate automat online, salvând astfel spațiu de stocare pe card.

Surprinde imagini din toate unghiurile

NX30 include performantul procesor de imagine DRIMeIV, care aduce o experiență de fotografiere de neegalat și capabilități de filmare Full HD 1080/60p. Sensibilitatea la lumină, care variază de la ISO100 la ISO25600, permite realizarea unor fotografii clare chiar și în condiții de lumină scăzută. Stabilizatorul de imagine OIS Duo garantează o mai bună înregistrare a imaginilor şi a filmelor, chiar și din mișcare. Tehnologia inovatoare furnizată de procesorul de imagine DRIMeIV permite, de asemenea, surprinderea scenelor și a subiecților în format 3D, prin intermediul obiectivului Samsung 45mm F1.8 2D/3D. Lansarea tehnologiei OLED Color la NX30 asigură un contrast puternic și culori naturale.

Funcțiile video avansate fac din NX30 soluția ideală pentru producătorii de filme în căutarea unei camere de mici dimensiuni, dar de înaltă performanță. Pe lângă sistemul de înregistrare video Full HD, NX30 este dotat cu o intrare standard de 3,5 mm pentru microfon pentru o captură audio de înaltă calitate în timpul filmării. Mai mult, NX30 este ideal pentru videografii profesioniști, datorită capacității de a înregistra și reda conținutul necomprimat direct prin HDMI, cu ieșire Full HD 30p, ceea ce îl face ușor de conectat la un ecran mare, recorder extern sau alte dispozitive HDMI.

Designul intuitiv este un element central al NX30. Două moduri personalizate dedicate pot fi accesate pe selectorul de moduri, astfel încât setările preferate ale camerei pot fi găsite rapid. Alte zece setări personalizate pot fi stocate pe aparatul de fotografiat. În plus, pentru fotografii cu mai multă experiență, i-Function Plus permite reprogramarea butoanelor existente în funcție de setările preferate și cel mai frecvent utilizate.

În articolul

Samsung a lansat camera foto mirrorless NX30 în România

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x