Scuame si roseata la nivelul tenului? 5 produse ideale pentru tenul tau

Publicat pe 10.05.2011 la 14:47

Daca ai simptome precum matreata, roseata la nivelul pielii, in general pometi, barbie si nas, dar si cojite in aceleasi zone, inclusiv sprancene, dermatita seboreica este diagnosticul.

Dermatita seboreica se manifesta prin scuame albe, la nivelul scalpului, pometilor si sprancenelor, lasand in loc pete rosiatice. Aceste leziune provoaca mancarimi de nesuportat, ceea ce duce, inevitabil, la scarpinare si infectare, rezultatul fiind aspectul neplacut, pe care fiecare femeie in parte incearca sa il evite.

Cauzele dermatitei sunt diverse, insa, in cele mai multe cazuri, aceasta se manifesta datorita produselor cosmetice "de duzina", ori nepotrivite, care, in combinatie cu stresul, duc la aspectul neplacut dat de dermatita.

Primavara, pielea fetei devine mai sensibila si mai uscata, mai ales datorita aerului plin de alergeni, de aceea este absolut necesar sa oferiti pielii ingrijire suplimentara si de calitate.

Propria experienta si lipsa de timp, pentru o vizita la dermatolog, m-a determinat sa recomand, cu cea mai mare caldura, urmatoarele cinci produse cosmetice, care m-au salvat rapid si eficient, atunci cand aveam cea mai mare nevoie.

1. Bioderma Sensibio DS+

Aceasta lotiune-gel este special creata pentru zonele cu scuame si roseata: nari, sprancene, frunte, barbie. Este recomandarea de baza a dermatologilor in cazul afectiunilor aferente.

Sfat: folositi crema dimineata si seara, inainte de culcare. Apicati-o pe intreaga fata si nu doar pe zonele afectate. In plus, este ideala ca baza de machiaj, deoarece lasa fata curata si neteda.

Pret: cca. 50 lei

2. Bioderma Atoderm Pain

Atoderm este un "sapun ultra gras care reconstituie lipidele naturale (fatasi corp): uscaciune cutanata sevra si recidivanta; zone iritate si reactive", conform prospectului. Lasa pielea neteda si catifelata, fiind foarte bun si pentru senzatia de ten foarte uscat.

2011/05/10//282019-bioderma_pain.jpg

Sfat: spalati-va cu acest sapun seara, dupa care folositi crema Sensibio DS+.

Pret: 25 lei

3. Sampon Ducray Kertyol P.S.O.

Dupa doar cateva spalari, matreata se va reduce semnificativ si veti scapa de senzatia de mancarime si disconfort. In plus, intareste firul de par si previne caderea acestuia.

2011/05/10//282020-kertyol.jpg

Sfat: Folositi doar acest sampon timp de o luna, cu spalari regulate de 2-3 ori pe saptamana. Dupa ce scapati de matreata, folositi un sampon normal, tot din gama Ducray.

Pret: cca. 55 lei

4. Elocom solutie cutanata

Aceasta solutie este special destinata afectiunilor precum dermatita seboreica si psoriazis, fiind folosita la nivelul scalpului. Conform indicatiilor de pe prospect, Elocomul se aplica pe zonele afectate, prin masare cu blandete.

Sfat: folositi aceasta solutie in fiecare zi, in combinatie cu samponul Ducray Kertyol.

Pret: cca. 20 de lei

5. La Roche Posay Effaclar Duo

Aceasta crema curata porii in profunzime si elimina imperfectiunile severe, precum pete, acnee si puncte negre. Reda, in cel mai realistic mod, aspectul sanatos al tenului. O crema care provoaca depedenta! (datorita efectelor pozitive, bineinteles!).
2011/05/10//282018-6151941-la_roche_posay_effaclar_duo.jpg

Pret: cca 60 de lei

Foto: superficialbeauty.com/ ladenzeile.de

În articolul

Scuame si roseata la nivelul tenului? 5 produse ideale pentru tenul tau

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x