SECRETELE ascunse ale corpului uman! Cele mai STRANII abilități!
Publicat pe 24.06.2014 la 10:45 Actualizat pe 24.06.2014 la 13:12
Dezvoltând puterea trupului și a minții, oamenii pot căpăta abilități moștenite de la regnul animal. Acum, cu dezvoltarea științei și medicinei, multe persoane tind să se folosească de aceste minuni pentru a-și extinde capabilitățile propriului trup
Dezvoltând puterea trupului și a minții, oamenii pot căpăta abilități moștenite de la regnul animal. Acum, cu dezvoltarea științei și medicinei, multe persoane tind să se folosească de aceste minuni pentru a-și extinde capabilitățile propriului trup.
Degetele magnetice Câmpurile electrice sunt un domeniu puțin cunoscut, dar și mai puțin resimțit de oameni, poate doar cu excepția jocului cu rigla de plastic și hârtia. Cu toate acestea, multe animale sunt capabile să simtă lumea invizibilă a electricității din jurul lor.
Rechinii, de exemplu, au niște deschizătturi speciale, numite ampullae Lorenzini. Cu ajutorul lor, prădătorii detectează câmpul electromagnetic al viitoarei capturi.Unii entuziaști și-au dorit să experimenteze un al șaselea simț și și-au implantat magneți mici în degete. Acum ei pot simți câmpurile electromagnetice din diferite dispozitive.
Ca peștele în apă
Nadya Vessey din Noua Zeelandă s-a născut cu un defect de dezvoltare al membrelor inferioare, picioarele ei fiind ulterior amputate. Fiind lipsită de ajutor pe sol, curajoasa femeie a decis să transforme dezavantajul în avantaj. O coadă de sirenă a fost realizată special pentru ea. Acum Nadia se simte în apă mai ceva ca un delfin.
Ochi de vultur
Este oare posibil ca abilitățile vizuale să fie îmbunătățite? Peyton Rowlands este sigur de acest lucru. Acesta conduce un experiment prin care încearcă să-și educe ochii să vadă obiecte în spectrul infraroșu.
Retina umană folosește moleculele unor pigmenți pentru a vedea lumina, în timp ce vederea unor specii de pești se bazează pe o altă substanță, care le permite să sesizeze infraroșu.
Rowlands speră ca excluderea vitaminei A, care produce acei pigmenți, din dieta sa, îl va ajuta să detecteze obiecte în spectrul infraroșu.