Secretele personalităţii: Ce spune despre tine felul în care te semnezi

Publicat pe 21.04.2016 la 10:22 Actualizat pe 21.04.2016 la 10:53

Interpretarea felului în care semnezi se presupune că ar avea capacitatea de a-ţi descoperi caracteristici necunoscute ale personalităţii sau caracterului , experţii în domeniu afirmând că această metodă ar fi mult mai revelatoare decât grafologia sau interpretarea scrisului.

Interpretarea felului în care semnezi se presupune că ar avea capacitatea de a-ţi descoperi caracteristici necunoscute ale personalităţii sau caracterului , experţii în domeniu afirmând că această metodă ar fi mult mai revelatoare decât grafologia sau interpretarea scrisului.

Semnăturile mari

Persoanele care vor să lase impresia că sunt sigure pe ele au o astfel de semnătură. Când semnătura este mult mai mare decât restul unui text scris de mână, ea este semn de aroganţă. Persoanele care au semnături mari şi care ies în evidenţă sunt inadaptate, potrivit unor grafologi. Ele încearcă să să facă remarcate prin intermediul semnăturii.

Semnături mici

Persoanele autentificate de semnături mici , indescifrabile , cu spaţii între litere , sunt foarte inventive sau şirete , gata de a trece peste orice limită pentru a-şi atinge ţelurile egoiste.Astfel de oameni se implică cu plăcere în politică , atâta timp cât considerăm politichia drept un câmp de luptă al egosimului.Unii indivizi din această categorie dau cu greu dovadă de simţăminte umane , altele se dedică, pare-se , terorismului !

Prima literă din semnătură este foarte mare

Oamenii cu o personalitate marcantă au tendinţa de a scrie prima literă din semnătura cu un caracter foarte mare.Această caracteristică se spune că este însemnul celor stabili în viaţă , influenţi şi faimoşi.

O astfel de semnătură , cu prima literă mare şi celelalte litere mici , este specifică persoanelor care se ridică pe scara socială printr-o muncă dedicată şi sârguincioasă.Unii oameni din această categorie , în ciuda eforturilor lor , nu ajung sub lumina reflectoarelor, dar se remarcă printr-o mare inteligenţă şi ajung de obicei în posesia unei considerabile averi.

Semnătura dezordonată

Semnăturile indescifrabile , făcute în grabă , nu sunt de bun augur ! Oamenii care îşi scriu astfel identitatea se aseamănă semnăturilor lor şi nu sunt conştienţi de capacităţile lor.Ei fie nu înţeleg sensul vieţii care le stă înainte , fie nu dau atenţie acestui lucru.

Astfel de persoane nu reuşesc , de obicei , să aibă succes nici în viaţa de familie , atmosfera din căsnicia lor fiind dominată de suspiciune şi neîncredere.Se spune că diplomaţii sunt cei mai reprezentativi indivizi din această categorie , întrucât cariera îi obligă să se dedea jocurilor duble şi ipocriziei.

Semnăturile care conţin numele şi prenumele

Oamenii care obişnuiesc să îşi scrie întreg numele într-o semnătura sunt adeseori foarte originali sau deosebiţi de cei din jurul lor.Atunci când trasează o linie dedesuptul numelui , aceasta semnifică spiritualitatea lor.Sunt persoane foarte zeloase , care ştiu cum să-şi folosească surpulsul de energie.

Citeşte mai departe AICI!

În articolul

Secretele personalităţii: Ce spune despre tine felul în care te semnezi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x