Sexy separat, groaznici impreuna: 14 actori si 7 cupluri complet nepotrivite

Publicat pe 09.10.2013 la 11:33 Actualizat pe 09.10.2013 la 12:38

Cand au mers la auditii, separat, urmatorii actori au fost divini. Si-au jucat rolul exact asa cum trebuia. In plus, sunt extrem de sexy - luati individual. Impreuna, insa, nu au niciun farmec. Cand trebuie sa transmita publicului atractie sexuala, emotie si iubire, greii Hollywood-ului dau chix de fiecare data:

Katie Holmes si Christian Bale in Batman Begins

Katie Holmes si Christian Bale? Serios? Un dur, dependent de adrenalina, neinfricat cu o tanara nesigura pe sine sau pe rolul ei intr-o presupusa relatie - nici in vis cei doi nu ar fi putut forma o pereche HOT. Anne Hathaway si Christian Bale pe de alta parte...

James Franco si Freida Pinto in Rise of the Planet of the Apes

Freida Pinto este frumoasa. Punct. Are sex-appeal, dar in acelasi timp este de o naturalete induiosatoare, in timp ce James Franco nu lasa nicio femeie indiferenta. Din pacate, celor doi le-ar sta bine doar ca prieteni.

Owen Wilson si Rachel McAdams in Wedding Crashers

Atat Wilson cat si McAdams au facut roluri geniale in filme precum "The Notebook" si "Midnight in Paris" dar in "Wedding Crashers" cei doi nu au putut convinge audienta ca pot forma un cuplu dragut. Replicile au lasat de dorit iar gesturile lor au parut false pe tot parcursul filmului.

Jennifer Aniston si Paul Rudd in Wanderlust

Jennifer si Paul sunt intotdeauna distribuiti in comedii romantice, fiind genul de persoane care seduc prin umor si stangacie, nu prin sexualitate. Chiar si asa, in "Wanderlust", au parut mai mult frati decat iubiti.

Ashley Greene si Jackson Rathbone in The Twilight Series

Contrariile se atrag, e adevarat, dar vampirii din Twilight au aratat exact contrariul. Niciun membru al familiei Cullen nu stia cum sa isi arate iubirea, dar in timp ce Emmett si Rosalie mizau pe o viata sexuala intensa si Edward, pe chemarea sangelui, Jasper si Alice nu aveau nimic in comun. Unul era tacut si rece ca gheata, altul deborda de energie si umor adolescentin.

Keanu Reeves si Carrie-Anne Moss in The Matrix Trilogy

Din start, personajele celor doi nu dadeau doi bani pe gesturi romantice si cuvinte mari. Totusi, au incercat sa transmita atractie sexuala printr-o scena explicita si dragoste prin doua cuvinte repetate prea des si deci, lipsite de semnificatie. Singura actrita cu care Keanu a reusit sa formeze o legatura? Charlize Theron!

Jennifer Lopez si Ben Affleck in Gigli

"Gigli" nu este doar cel mai prost film din toate timpurile (castigator al cinci premii Razzie), dar a facut si cea mai mare greseala de distributie, cu Ben Affleck si Jennifer Lopez in chip de cuplu. Cei doi au avut zero atractie sexuala, lucru demonstrat si prin despartirea lor in viata reala.

foto: hepta.ro, fanpop.com

În articolul

Sexy separat, groaznici impreuna: 14 actori si 7 cupluri complet nepotrivite

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x