Sfaturi utile inainte sa mergi la shopping

Publicat pe 02.02.2011 la 23:07 Actualizat pe 02.02.2011 la 23:09

Inainte sa mergi la shopping, cel mai bine ar fi sa faci putina cercetare in domeniul fashion-ului. Astfel, vei deveni o cumparatoare de doua ori mai priceputa.

Afla-ti masurile

Orice femeie trebuie sa aiba cunostinta despre masurile pe care le poarta. E bine de stiut si cum iti poti afla marimea, astfel incat sa nu intampini niciodata probleme in alegerea hainelor potrivite.

Argumente pro jacheta din piele

Nici un alt item de imbracaminte nu egaleaza atitudinea si versatilitatea unei jachete din piele. Perfecta pentru toti membrii familiei, jacheta se asorteaza cu orice piesa vestimentara, de la jeansi si pana la casmir. Imediat cum se murdareste, ai grija sa cureti jacheta, pentru a o mentine intr-o stare buna.

Care sunt puloverele cele mai bune

Cele mai de calitate pulovere sunt, de obicei, cele confectionate din materiale naturale (matase, casmir, lana, bumbac etc) si cele impletite (iti poti da seama daca au fost impletite sau nu, daca privesti modelul de la gat sau brate).

Ce trebuie avut in vedere la cumpararea hainelor de copii

Orice este mic este totodata si extraordinar de dragut. Dar trebuie sa ai grija la functionalitatea, convenienta si lipsa riscurilor, atunci cand vine vorba de haine sau produse pentru copii.

Cum sa cumperi haine de toamna

Desi exceptii exista intotdeauna, de obicei culorile tomnatice sunt purpuriul, masliniul, ciocolatiul, verdele smarald, rosu rubin. Sa nu iti fie frica sa combini culorile intre ele. Toamna, poti opta si spre haine in nuante pastelate.

Cum sa iti alegi jeansii

Jeansii reprezinta una din piesele de rezistenta in garderoba oricarei femei. Impreuna cu o pereche de pantofi cu toc, jeansii pot fi alegerea perfecta pentru o prima intalnire. Poarta-i cu snickersi si te vei simti relaxata. Poate ca la inceput jeansii nu au fost priviti cu ochi prea buni, dar acum au devenit un adevarat fashion icon.

Cauta atat jeansi clasici, cat si eleganti, drepti, sau pana. Uita-te sa fie, eventual, si la reduceri sau promotii, astfel incat sa dai lovitura. Jeansii te vor scoate dintr-o gramada de situatii neplacute.

FOTO: Hepta.ro


În articolul

Sfaturi utile inainte sa mergi la shopping

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x