Shakira, discurs emoţionant despre sprijinirea copiilor săraci: "Bebeluşii de azi vor conduce afacerile de mâine"

Publicat pe 17.01.2017 la 12:13 Actualizat pe 17.01.2017 la 13:05

Shakira, o artista recunoscuta pentru putrenica implicare sociala.

Shakira i-a îndemnat pe liderii lumii, reuniţi luni, la ceremonia de deschidere a Forumului Economic Mondial de la Davos, să sprijine programele dedicate copiilor din zonele defavorizate, privind alimentaţia, educaţia şi îngrijirea medicală a acestora.

Bebeluşii de azi vor conduce afacerile de mâine. Capacitatea lor de contribuţie va modela societăţile de mâine, va rezolva problemele de mâine”, a declarat vedeta columbiană, într-un discurs pasionant.

Shakira, care este ambasador al bunăvoinţei pentru UNICEF, a primit la Davos un premiu special, Crystal Award, pentru acţiunile umanitare pe care le-a întreprins de-a lungul anilor. Artista a înfiinţat la vârsta de 18 ani Fundaţia Pies Descalzos, care luptă pentru a asigura copiilor săraci din Columbia acces la educaţie de calitate.

”În această sală se află unii dintre cei mai puternici oameni din lume şi sunt convinsă că ştiţi cu toţii ceea ce înseamnă să te afli la conducere. Trebuie să aplicaţi inteligenţa şi strategiile de business, valorile şi resursele umane, dar şi talentul din companiile voastre pentru a aduce o schimbare în bine pe plan social şi pentru a rezolva probleme sociale”, a adăugat artista.

La aceeaşi ceremonie, organizatorii Forumului Economic Mondial de la Davos a acordat un trofeu Crystal Award şi violonistei Anne-Sophie Mutter, care conduce o fundaţie ce oferă burse tinerilor muzicieni.

Acelaşi premiu a fost atribuit şi actorului Forest Whitaker pentru angajamentul lui în favoarea păcii, prin sprijinirea tinerilor, în calitate de lideri şi de antreprenori, în comunităţi afectate de violenţă şi sărăcie. Forest Whitaker a înfiinţat Whitaker Peace & Development Initative. Acest ONG formează tineri din Statele Unite, Mexic, Uganda şi Sudanul de Sud pentru a deveni mediatori ai păcii. Starul american este şi ambasador al bunăvoinţei UNESCO pentru pace şi reconciliere.

Forumul Economic Mondial de la Davos, a cărui ediţie din 2017 se desfăşoară în perioada 17-20 ianuarie, atribuie în mod oficial trofeele Crystal Awards cu o zi înainte de debutul reuniunilor din cadrul acestui eveniment. Organizaţia, înfiinţată de Klaus Schwab, recompensează în fiecare an artişti care şi-au folosit celebritatea pentru a îmbunătăţi condiţiile sociale în diverse zone ale lumii.

sursa: news.ro

În articolul

Shakira, discurs emoţionant despre sprijinirea copiilor săraci: "Bebeluşii de azi vor conduce afacerile de mâine"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x