Shakira, discurs emoţionant despre sprijinirea copiilor săraci: "Bebeluşii de azi vor conduce afacerile de mâine"

Publicat pe 17.01.2017 la 12:13 Actualizat pe 17.01.2017 la 13:05

Shakira, o artista recunoscuta pentru putrenica implicare sociala.

Shakira i-a îndemnat pe liderii lumii, reuniţi luni, la ceremonia de deschidere a Forumului Economic Mondial de la Davos, să sprijine programele dedicate copiilor din zonele defavorizate, privind alimentaţia, educaţia şi îngrijirea medicală a acestora.

Bebeluşii de azi vor conduce afacerile de mâine. Capacitatea lor de contribuţie va modela societăţile de mâine, va rezolva problemele de mâine”, a declarat vedeta columbiană, într-un discurs pasionant.

Shakira, care este ambasador al bunăvoinţei pentru UNICEF, a primit la Davos un premiu special, Crystal Award, pentru acţiunile umanitare pe care le-a întreprins de-a lungul anilor. Artista a înfiinţat la vârsta de 18 ani Fundaţia Pies Descalzos, care luptă pentru a asigura copiilor săraci din Columbia acces la educaţie de calitate.

”În această sală se află unii dintre cei mai puternici oameni din lume şi sunt convinsă că ştiţi cu toţii ceea ce înseamnă să te afli la conducere. Trebuie să aplicaţi inteligenţa şi strategiile de business, valorile şi resursele umane, dar şi talentul din companiile voastre pentru a aduce o schimbare în bine pe plan social şi pentru a rezolva probleme sociale”, a adăugat artista.

La aceeaşi ceremonie, organizatorii Forumului Economic Mondial de la Davos a acordat un trofeu Crystal Award şi violonistei Anne-Sophie Mutter, care conduce o fundaţie ce oferă burse tinerilor muzicieni.

Acelaşi premiu a fost atribuit şi actorului Forest Whitaker pentru angajamentul lui în favoarea păcii, prin sprijinirea tinerilor, în calitate de lideri şi de antreprenori, în comunităţi afectate de violenţă şi sărăcie. Forest Whitaker a înfiinţat Whitaker Peace & Development Initative. Acest ONG formează tineri din Statele Unite, Mexic, Uganda şi Sudanul de Sud pentru a deveni mediatori ai păcii. Starul american este şi ambasador al bunăvoinţei UNESCO pentru pace şi reconciliere.

Forumul Economic Mondial de la Davos, a cărui ediţie din 2017 se desfăşoară în perioada 17-20 ianuarie, atribuie în mod oficial trofeele Crystal Awards cu o zi înainte de debutul reuniunilor din cadrul acestui eveniment. Organizaţia, înfiinţată de Klaus Schwab, recompensează în fiecare an artişti care şi-au folosit celebritatea pentru a îmbunătăţi condiţiile sociale în diverse zone ale lumii.

sursa: news.ro

În articolul

Shakira, discurs emoţionant despre sprijinirea copiilor săraci: "Bebeluşii de azi vor conduce afacerile de mâine"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 01:31
Fiica lui Ninel Conde și a lui Ari Telch, Sofia, profund afectată de expunerea publică de care a avut parte pe vremea când era doar un copil
Happy People • ieri la 14:50
Fosta membră RBD a născut. Dulce María și Paco Álvarez sunt oficial fericiții părinți ai unei fetițe
Happy People • ieri la 12:32
Cum arată Özge Yagiz fără urmă de machiaj pe chip. Cât de frumoasă este actrița din "Jurământul"
Happy People • ieri la 11:24
Imagini rare de la nunta Thaliei. Cum arăta vedeta în urmă cu 20 de ani
Happy People • pe 03.12 la 14:39
Eduardo Yañez, actorul din “Destilando Amor”, a mărturisit că a fost pe punctul de a-și lua viața
Happy People • pe 03.12 la 11:48
Protagonistul serialul „Jurământul”, Gokberk Demirci, este un mare iubitor de animale. Imaginile care au topit inimile fanilor