Sharon Osbourne a facut o dubla mastectomie

Publicat pe 05.11.2012 la 15:17 Actualizat pe 05.11.2012 la 15:19

sharon osbourne

A luptat cu cancerul o data, asa ca atunci cand medicii i-au spus ca ar trebui sa se pregateasca sa lupte inca o data cu boala, nu a vrut sa riste.

Acum in varsta de 60 de ani, fosta jurata X Factor si-a facut dubla mastectomie din precautie. In urma cu mai bine de 10 ani luptase cu cancerul de colon.

„De cum am descoperit ca port in gene acest tip de cancer mi-am spus ca Zeii nu tin cu mine. Am mai avut cancer o data si nu am vrut sa traiesc cu un nor deasupra capului, asa ca am inlaturat tot ceea ce trebuia inlaturat. Nu a fost o decizie greu de luat, deoarece nu voiam sa traiesc cu aceasta frica toata viata. Vreau sa fiu pe aici cat mai mult timp posibil deoarece vreau sa-mi indeplinesc rolul de bunica. Nu am fost nostalgica dupa sanii mei si nici nu mi-am plans de mila. A fost o decizie pe care a trebuit sa o iau.”

Doamna Osbourne a vorbit in interviul acordat revistei Hello despre lupta ei cu boala si despre implanturile despre care spunea in 2010 ca sunt asemnei unor paturi cu apa. Starul si-a facut operatii la fata, stomc si picioare.

„Uneori ma uit la fotografii si ma gandesc: fata mea e de plastic. Insa acum am terminat cu aceste interventii. Nu-ti poti cumpara tineretea, indiferent cat de multi bani ai. Nu ma voi mai afla vreodata sub bisturiu.”

Sharon Osbourne a confirmat faptul ca a cheltuit circa 300.000 de lire pe toate aceste operatii, fiind numita in 2008 Regina Nip & Tuck.

În articolul

Sharon Osbourne a facut o dubla mastectomie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x