Și ei au fost AMENINȚAȚI CU MOARTEA

Publicat pe 03.10.2016 la 16:23 Actualizat pe 03.10.2016 la 16:30

Kim Kardashian nu este singura vedeta care a crezut ca va muri cand niste hoti au amenintat-o cu pistolul.

Kim Karsashian a crezut că își trăiește ultimile clipe de viață când s-a trezit cu pistolul la tâmplă. Și alte vedete au fost amenințate cu moartea. Ce-i drept, în cazul lui Kim, lucrurile nu s-au întâmplat în mediul virtual, așa cum au pățit-o alți artiști celebri pe întreg mapamondul.

Ricky Martin

În 2011, Ricky Martin se afla în Londra, într-un turneu de promovare.Cântărețul s-a îngrozit când a primit, pe Twitter, un mesaj amenințător: ”În curând, cu toții vor plânge, pentru că vei muri”. Ricky a anunțat imediat autoritățile, dar făptașul nu a fost identificat.

Britney Spears

În 2009, Britney Spears a anulat turneul de promvare a abumului Circus, după ce a fost amenințată cu moartea. Ea a declarat că a primit mesaje amenințătoare atât pe telefon, cât și pe e-mail. Surse apropiate artistei susțin că ea a fost atat de speriată, încât o bună perioadă de timp a avut coșmaruri legate de aceste amenințări.

Justin Bieber

Un utilizator de Facebook a scris pe internet că îl va omorî pe Justin Bieber dacă acesta va cânta în Peru. Totul s-a întâmplat în urmă cu patru ani. Kevin Aragon Otazu a creat o pagina specială pe rețeaua de socializare prin care își mediatiza amenințările.

Selena Gomez

Un grup de fane obsedate de Justin Bieber a demarat o campanie pe Twitter unde o amenințau cu moartea pe Selena Gomez. Supărate că aceasta se iubea cu idolul lor, fetele au simțit nevoia să elimine… concurența. ”Dacă ești iubita lui Justin, te voi omorî”, era unul dintre mesajele postate de admiratoarele cântărețului.

Luis Miguel

Pentru că a refuzat să facă o poză cu o fană, cântărețul latino Luis Miguel s-a trezit amenințat cu moartea decătre aceasta, supărată pentru că a fost refuzată de idolul ei.

Fotografii: hepta.ro

În articolul

Și ei au fost AMENINȚAȚI CU MOARTEA

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x