Si tu poti deveni Next DIVA!

Publicat pe 01.10.2010 la 16:25 Actualizat pe 14.10.2010 la 17:35

Si tu poti deveni Next DIVA!

Dupa o absenta de trei ani de pe micul ecran, Razvan Spiridon revine in televiziune la Euforia TV. Are o misiune foarte clara: sa gaseasca urmatoarea diva a Romaniei.


Ai lipsit o lunga perioada de timp de pe sticla, ba chiar spuneai ca „ruptura" este definitiva. Ce te-a determinat sa revii?
M-a atras numai si numai telul final propus de proiectul Next Diva: acela de a oferi publicului un nou om de televiziune, pregatit din toate punctele de vedere pentru a face fata adevaratelor vedete din bransa si pentru a indeparta acele personaje care au scazut nivelul calitativ al programelor tv.

Ce calitati are, din punctul tau de vedere, o diva?
Obligatoriu are atitudine si emana eleganta in tot ceea ce face si ce spune. Este enigmatica si seduce prin valori cu mult mai profunde: voce placut modulata, vocabular bogat, tinute vestimentare elegante si adecvate programului pe care il gazduieste, coordonare buna a miscarilor corpului, dar si o senzualitate indusa de toate calitatile enumerate mai sus. O diva are un magnetism unic.

La ce modele v-ati gandit voi cand ati hotarat criteriile de „admitere"?
Nu stiu de vreun model pe care sa-l fi luat ca etalon echipa de productie a emisiunii Next Diva cand a demarat acest proiect. Tocmai faptul ca vom putea descoperi un altfel de diva reprezinta adevarata provocare.

Ce te determina sa crezi ca veti reusi sa o gasiti pe urmatoarea diva a Romaniei?
Sunt folosite metodele de selectie care au functionat cel mai bine in ultimii 15 ani in Romania. Asa au fost alese adevaratele vedete de televiziune, cele care rezista trecerii timpului si care plac inca publicului.

Esti practicant de sporturi extreme, cateva dintre divele noastre sunt renumite pentru pasiunea pentru adrenalina. In consecinta, le veti supune pe concurente unor teste care sa le dovedeasca aptitudinile si la acest capitol?
Va fi consumata destula adrenalina si in platoul emisiunii Next Diva, nefiind insa vorba despre probe cu caracter de sport extrem. Juriul este sever si le va testa permanent fetelor capacitatatea de a face fata diferitelor tipuri de stres. Ceea ce va produce, desigur, descarcari masive de adrenalina in sange. Daca diva aleasa de noi va opta si pentru sporturi extreme, o va face ulterior, numai pentru imagine, asa cum s-a intamplat si in cazul tuturor celorlalte dive, deja consacrate. Nimeni nu-si pericliteaza sanatatea si frumusetea in mod constient, acestea fiind de fapt calitatile cu care se poate lauda o adevarata diva.


Care este rolul fiecaruia dintre membrii juriului?
Sunt trei profesionisti incontestabili in domeniile din care provin. Tonkins este coregraf, a lucrat cu Cher, Janet Jackson, Paula Abdul si cu multe alte vedete uriase ale show-biz-ului american, iar rolul sau este tocmai acela de a judeca miscarea scenica, postura, gesturile, intr-un cuvant, mesajul nonverbal, „limbajul trupului". Ozana Barabancea este o diva autentica. Are calitati vocale de exceptie: canta opera, jazz, musical si trece extrem de lejer de la un gen la altul, fara ca vocea sa dea semne de stres. Ozana are atitudine de diva, cucerind imediat sufletele spectatorilor, si „trece sticla" atunci cand apare la televizor. Dan Silviu Boerescu este un erudit, specialist in filologie, un cunoscut publicist care in ultimii ani si-a dedicat timpul descoperirii adevaratelor valori, de orice tip ar fi acestea.

Cum ai reactiona daca fetele tale ti-ar spune cand vor mai creste ca vor sa fie si ele dive?
Nu m-ar mira sa isi doreasca acest lucru, dat fiind faptul ca mama lor este o diva. Le-as sustine numai daca ar avea parte de acelasi program serios de pregatire si de selectie la care am fost supusi atat sotia mea, Andreea, cat si eu atunci cand ne-am inceput carierele in televiziune.

Sursa: jurnalul.ro

Urmareste premiera emisiunii Next Diva, sambata, 2 octombrie, incepand cu ora 22.00, numai la Euforia TV!

În articolul

Si tu poti deveni Next DIVA!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x