Sinead O` Conner, din nou în vizorul AUTORITĂŢILOR! Ce a mai facut de data aceasta IMPREVIZIBILA artistă

Publicat pe 28.09.2016 la 16:26 Actualizat pe 28.09.2016 la 16:33

Artista surprinde din nou!

Cântăreaţa Sinead O'Connor a achitat fiscului irlandez o datorie de 180.000 de dolari

Cântăreaţa Sinead O'Connor a ajuns la o înţelegere cu fiscul irlandez, în urma unui audit, şi a acceptat să achite o datorie de 180.000 de dolari, informează contactmusic.com.

Reprezentanţii Revenue Commission au efectuat o serie de calcule şi au ajuns la concluzia că artista datora fiscului această sumă, care reprezintă taxe neachitate, dobânzi şi penalizări.

Artista, care deţine o locuinţă în localitatea Bray din Irlanda, a apărut pe lista marilor datornici care ajung la un acord cu fiscul irlandez. Această listă este publicată la fiecare trei luni de guvernul irlandez.

Vestea despre înţelegerea încheiată de cântăreaţă cu fiscul din Irlanda a venit la doar câteva luni după ce Sinead O'Connor a generat un val de îngrijorare în rândul fanilor ei, după ce a dispărut din locuinţa unor prieteni din statul american Illinois, iar membrii familiei sale au crezut că s-a sinucis.

Ulterior, cântăreaţa a fost găsită în viaţă într-un hotel din apropiere de oraşul Wilmette şi a fost transportată la un spital din apropiere.

Sinead O'Connor, născută pe 8 decembrie 1966, la Dublin, este o cântăreaţă şi compozitoare irlandeză. Cel mai de succes single al ei, ”Nothing Compares 2 U”, a fost compus de Prince. Artista irlandeză, cunoscută nu doar pentru calităţile ei interpretative, ci şi pentru declaraţiile sale polemice şi extravaganţei vestimentare, are în palmares numeroase trofee, inclusiv un premiu Grammy şi trei MTV Video Music Awards.

Acţiunile ei controversate i-au adus însă şi numeroase critici, în special în Statele Unite.

În 1990, mai multe posturi de radio au refuzat să îi difuzeze cântecele, după ce artista irlandeză nu a permis ca imnul naţional american să fie intonat în deschiderea unuia dintre concertele sale.

După ce a criticat cu vehemenţă Biserica Catolică din cauza felului în care aceasta a ascuns abuzurile sexuale comise de preoţi, artista irlandeză a fost din nou subiectul unui moment controversat, în 1992, după ce a rupt o fotografie a papei Ioan Paul al II-lea în emisiunea ”Saturday Night Live”. După acel gest care a şocat publicul american, cântăreaţa a spus: ”Luptaţi împotriva duşmanului adevărat!”.

Artista irlandeză, diagnosticată cu tulburare bipolară în urmă cu un deceniu, a vorbit de mai multe ori în public despre afecţiunile sale mintale. Ea i-a mărturisit prezentatoarei Oprah Winfrey, în 2007, că, înainte de a primi acel diagnostic, s-a confruntat cu ”o frică copleşitoare” şi s-a gândit de mai multe ori să se sinucidă.

În 2012, cântăreaţa şi-a anulat un întreg turneu, spunând că medicii i-au recomandat să se odihnească, după ”o foarte serioasă cădere nervoasă”.

Recent, Sinead O'Connor l-a acuzat pe prezentatorul de televiziune Arsenio Hall că ar fi fost furnizorul de droguri al cântăreţului Prince. În urma acelei acuzaţii, prezentatorul TV a dat-o în judecată pe cântăreaţă, de la care solicită daune în valoare de 5 milioane de dolari.

În articolul

Sinead O` Conner, din nou în vizorul AUTORITĂŢILOR! Ce a mai facut de data aceasta IMPREVIZIBILA artistă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x