Singura de Sfantul Valentin? Cum sa te distrezi la fel de bine ca orice cuplu

Publicat pe 14.02.2013 la 15:28 Actualizat pe 14.02.2013 la 15:43

Anul acesta, te-a prins Sfantul Valentin de una singura? Nu e nicio problema! Nu e cazul sa iti analizezi viata si sa traiesti din amintiri. Astazi, te poti distra la fel de bine ca si prietenele tale cuplate, doar ca altfel. Uite ce ai putea sa faci:

1. Iesi la cumparaturi si fa-ti singura un cadou deosebit, exact pe gustul tau

Niciun cadou primit nu se poate compara cu unul facut de tine, tie. Tu iti stii gusturile cu acuratete, ce lucru te va face fericita si ce nu. Iesi de Sfantul Valentin la cumparaturi (mai ales ca in perioada asta sunt reduceri) si investeste in ceasul, geanta, rochia pe care ai pus ochii de mult timp dar pe care nu te indurai sa dai banii. Ce zi mai buna decat asta pentru a-ti permite un obiect de lux?!

2. Rasfata-te cu o zi la manichiura/pedichiura sau un masaj la SPA

Poti sa te simti speciala si singura. In loc sa astepti sa iti faca el cadou un masaj relaxant sau o sedinta la mani-pedi, fa-ti tu aceste placeri. Indata ce te vei lasa pe mainile specialistilor, te vei simti norocoasa ca esti femeie, ca esti sanatoasa si te poti bucura de un astfel de rasfat.

3. Tanjesti dupa o baie cu spuma, lumanari si un pahar de vin alaturi? Fa asta azi!

De fiecare data cand vezi la televizor vreo fata de bani gata cum se relaxeaza in cada cu un pahar de vin scump alaturi, iti promiti ca iti vei petrece si tu o seara asa. De ce nu ti-ai vedea visul cu ochii in aceasta zi? Pleaca putin mai devreme de la birou, pregateste-ti o baie spumanta, aprinde lumanari parfumate si serveste un pahar de vin rosu, rece, fara sa te gandesti la nimic.

4. Sari peste bomboanele de ciocolata si savureaza un desert frantuzesc la un restaurant chic

In timp ce indragostitii alearga dupa cutii cu bomboane de ciocolata si flori, tu savureaza un desert frantuzesc la restaurantul in care tanjeai sa iei o masa intr-o buna zi si nu aveai timp. Dupa prima muscatura, nu vei mai avea de ce sa ii invidiezi.

5. Discuta online cu oameni noi, din toate colturile lumii

Chiar daca esti singura Sfantul Valentin, asta nu inseamna ca TREBUIE sa fii singura. Navigheaza pe Internet si socializeaza cu oamenii din toate colturile lumii, chiar din fotoliul confortabil in care stai. Intra pe blurrypeople.com, un site care te pune in contact cu necunoscuti, ai caror poze de profil sunt blurate (a ta, la fel). Atunci cand termini de vorbit, da-i o nota partenerului de discutie. Intr-un final se vor forma comunitati in functie de rating-ul primit.

6. Sarbatoreste faptul ca esti single! Se poate si mai rau...

Sa fii single nu e rau. In orice caz, este mai bine decat sa treci prin experiente umilitoare in timpul unor intalniri aranjate sau blind date-uri cu oameni cu care nu ai nimic in comun. Vrei sa te convingi? E suficient sa intri pe badonlinedates.com si sa citesti povestile celorlalti.

7. Suna-ti prietenele si cheama-le la un cocktail, un film (noi recomandam Bridget Jones) si ore de barfa

Mai mult ca sigur nu esti singura fata single din gasca ta. In loc sa petreci ore plangandu-ti de mila, mai bine cheama-ti prietenele disponibile la un cocktail si o comedie de tipul Bridget Jones. In curand veti uita de semnificatia zilei de azi si va veti distra pe seama aventurilor zapacitei jurnaliste.

8. Varsa-ti nervii la kickboxing sau arde caloriile acasa, pe muzica

Esti furioasa ca altii isi sarbatoresc iubirea si tu esti singura? Descarca-ti nervii intr-un mod sanatos – la o ora de kickboxing la sala sau acasa, pe muzica antrenanta.

9. Economisesti si poti sa pleci un weekend la munte cu gasca

Gandeste-te la faptul ca altii isi dau jumatate din salariu pe o cina romantica si cadouri azi, in schimb tu poti economisi pentru o vacanta la munte cu gasca, o calatorie in strainatate la sfarsit de saptamana sau un gadget care ti-ar usura mult viata.

10. Hraneste-ti pielea cu lotiuni hidratante si imbraca cel mai frumos neglige

Poti sa te simti sexy si fara atingerea lui. Hraneste-ti corpul cu lotiuni hidratante, unturi de corp cu arome delicioase si mergi la culcare in cel mai frumos neglige, cel care te face sa te simti ca o femeie fatala in orice circumstanta. In fond, la cat de bine arati, nu il vei mai astepta prea mult pe Fat-Frumos.

11. Aminteste-ti ca e o sarbatoare a iubirii, nu o sarbatoare cu iubitul

De Sfantul Valentin, oamenii sarbatoresc iubirea, nu neaparat persoana cu care sunt intr-o relatie. Tine minte acest lucru si fa un gest frumos persoanelor dragi din viata ta ce merita sarbatorite: prietenii, parintii, o ruda, mentorul, nepotul, etc.

12. Fii Cupidon pentru prietenii tai

In ciuda faptului ca esti single, te simti generoasa azi? Atunci ajuta-ti prietenii indragostiti sa petreaca o zi de vis. Rezerva-le o masa in localul unde s-au cunoscut, ajuta-i sa aleaga cadouri unul pentru celalalt sau inlesneste o intalnire intre doi amici care se plac dar nu au curajul sa isi marturiseasca sentimentele.

foto: chefexperiences.com

În articolul

Singura de Sfantul Valentin? Cum sa te distrezi la fel de bine ca orice cuplu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x