ŞOC! Alex Velea, ţepuit de ORGANIZATORUL de concerte din America! Acuzaţiile ULUITOARE ale artistului

Publicat pe 14.11.2016 la 17:58 Actualizat pe 14.11.2016 la 20:17

Alex Velea a trait "cosmarul" american!

Era extrem de fericit că va concerta peste Ocean, dar se pare că pentru Alex Velea "visul american", s-a transformat mi mult în coşmar.

Din păcate însă, artistul a avut parte o surpriză neplăcută şi susţine că a fost tras pe sfoară de oragnizatorul concertelor. Velea a povesrit totul pe Facebook, mai ales că fanii i-au sărit la gât, după ce au auşteptat cu sufletul la gură ca acesta să îşi facă apariţia la ultimele două concerte, din cele şase antamate, din Philadelphia, respectiv Cleveland.

"Va scriu din Clevland, azi trebuia sa am ultimul concert din cele şase prevazute in contractul pe care l-am incheiat cu Branko. Din pacate, acest concert, cat si cel din Philadelphia nu s-au mai tinut, vina apartinandu-i in totalitate organizatorului mentionat mai sus. Fiind departe de casa, si din respect pentru cei care au venit sa-mi asculte muzica, sa-mi vada showul pe care l-am pregatit alaturi de echipa mea si Rashid si sa se simta bine alaturi de noi, in toata aceasta perioada in care m-am aflat aici, am acceptat o serie de compromisuri (de la remuneratie pana la conditiile tehnice precare).

Am primit din pacate o serie de mesaje in urma anularii concertului de azi, prin care v-ati manifestat nemultumirea, insa as vrea sa intelegeti ca mi-am dorit la fel de mult ca si voi sa se tina concertul, am avut de pierdut si eu din cauza asta, sunteti indreptatiti sa fiti suparati, insa nu pe mine. Imi doresc foarte mult sa revin in America pe viitor, sa colaborez cu cat mai multi oameni care vor sa faca lucruri frumoase pentru romanii plecati... insa mi-as dori in acelasi timp ca acest "organizator" sa nu mai aiba sansa sa aiba pe mana artisti , sa nu mai dea sperante fanilor care-si doresc ceva calitativ, sa nu mai aiba deschidere spre aceasta industrie.

Discrepanta fabuloasa dintre primirea grandioasa din prima zi si modalitatea in care s-a comportat de fapt in tot acest timp , imi lasa un gust amar... Pana la urma, incerc sa fiu optimist si pozitiv, sa privesc lucrurile dintr-o perspectiva buna, am avut sansa sa vizitam niste locuri frumoase si sa intalnim si oameni deosebiti. Va salut si va pup, oriunde v-ati afla", a scris Alex Velea pe Facebook!

În articolul

ŞOC! Alex Velea, ţepuit de ORGANIZATORUL de concerte din America! Acuzaţiile ULUITOARE ale artistului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Crima din Crângaşi a fost filmată. Imagini cu momentul în care un bărbat este ucis în bătaie de doi tineri, ziua, în mijlocul străzii
a1.ro
Dana Roba a fost contactată din închisoare de cel care a mutilat-o. Ce a putut să îi spună soțul ei
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ: „Sper ca Maria să mă ierte!”. Marele regret de după destrămarea căsniciei
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x