Sora Thaliei porneşte un nou războiul! O acuză pe artistă că a apelat la vrăjitoare: “Ştiu că vor să mă facă să dispar”!

Publicat pe 21.07.2016 la 21:09 Actualizat pe 21.07.2016 la 21:17

Una dintre cele mai cunoscute vrăjitoare din Mexic, cunoscută sub numele de “Bruja Zulema” a povestit presei că Laurei Zapata, sora Thaliei, cu care este în conflict mocnit, i s-au făcut vrăji.

Una dintre cele mai cunoscute vrăjitoare din Mexic, cunoscută sub numele de “Bruja Zulema” a povestit presei că Laurei Zapata, sora Thaliei, cu care este în conflict mocnit, i s-au făcut vrăji. Cea care vrea să o facă “să dispară definitiv de pe faţa Pământului” ar fi “o femeie cu ten deschis şi cu nume lung”!

La auzul acestora, Laura a replicat: “Nici nu mă îndoiesc că vor să mă facă să dispar, prin orice mijloace. Dar cu mine nu se poate, eu sunt în mâinile lui Dumnezeu. Ştiu că Răul există şi că există persoane care cred în vrăjitorie, dar n-au decât să-şi cheltuie banii pe astfel de lucruri. Ştiu că mie nu au ce să îmi facă, pe mine nu mă vor atinge” declară laura Zapata. Toate aceste întâmplări au loc pe fondul unor neînţelegeri vechi cu Thalia, de care femeia o acuză de cele mai grave lucruri: de moartea mamei lor, dar şi de faptul că şi-a abandonat definitiv bunica rămasă în viaţă!

Cele două nu au reuşit să îngroape securea războiului şi tot timpul găsesc motive de altercaţie în public…Pentru cele relatate mai sus, încă nu există un punct de vedere de la artistă, deşi toţi ştiu unde duc toate nemulţumirile Laurei….Oare Thalia Ariadna Sodi Miranda de Mottola este un nume…suficient “de lung”?!

În articolul

Sora Thaliei porneşte un nou războiul! O acuză pe artistă că a apelat la vrăjitoare: “Ştiu că vor să mă facă să dispar”!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x