Starurile si secretele lor despre... SEX!

Publicat pe 07.11.2013 la 16:39 Actualizat pe 07.11.2013 la 16:42

Uneori, celebritățile nu își dau seama când să vorbească și când să se oprească din a declara lucruri ce țin de viața personală. Într-un interviu acordat revistei Redbook, de exemplu, Gwyneth Palthrow a mărturisit că relația sa cu Chris Martin i-a îmbuătățit viața sexuală.Kyra Sedgwick a dezvăluit și ea detalii intime despre relația sa cu Kevin Bacon și despre faptul că le place să meargă prin casă în pielea goală.

Cireașa de pe tort a pus-o Nick Cannon – fostul soț al cântăreței Mariah Carey. El a declarat că facea dragoste cu Mariah pe muzica ei, iar când nu se află lângă el, se masturbeaza pe piesele sale.

Heidi Klum: “Unii oameni experimentează în pat, iar alții sunt plictisitori. Dacă ai o fire sălbatică, găsește o altă persoană asemeni ție. Din când în când, este bine să faci și lucruri mai puțin obișnuite.”

Olivia Wilde a șocat pe toată lumea atunci când a mărturisit că face sex asemeni alergătorilor kenyeni de maraton.

Camron Diaz a lăsat și ea pe multă lume cu gura căscată când a declarat celor din Vogue: “Fântâna tinereții (pentru mine) să vedem... cred că sunt exercițiile, dieta sănătoasă, multă apă, mult râs și mult sex. Da, sex, oamenii au nevoie de el. Este sănătos, este natural, suntem aici ca să facem asta!”

Michael Douglas: “Dumnezeu să o binecuvânteze (pe Catherine Zeta-Jones) pentru că îi plac bărbații mai în vârstă. Și multe minuni au avut loc în ultimii ani, de când Viagra ne face să ne simțim tineri.”

Robert Downey Jr. A declarat pentru TMI: “Mă masturbam compulsiv și imi foloseam organul pentru toate femeile din jur.”

Agelina Jolie: “Sunt foarte norocoasă cu Brad, este un adevarat domn. Este perfect echilibrat, un tată iubitor, inteligent, iar fizic un bărbat adevărat cu tot ceea ce cuprinde acest lucru.”

Jessica Simpson spunea în perioada în care era însărcinată: “Sunt de neoprit acum. Marele O este cel mai mare de până acum.”

Jane Fonda: “La 74 de ani simt că sunt împlinită sexual. Singurul lucru pe care nu-l știam și îmi doream să-l cunosc înainte de a muri s-a întâmplat cu Richard. Mă simt total în siguranță cu el. Facem dragoste deseori. Îl văd și îl simt ca cum 30 de ani.”

George Clooney a povestit că și-a pierdut virginitatea la 16 ani și a avut primul orgasm pe când era încă și mai tânăr: “Cred că mă urcam pe o sfoară pe când aveam șase ani. Nu s-a întâmplat nimic, însă toate elementele erau prezente. Când am ajuns sus mi-am zis – Dumnezeule, mă simt atât de bine!”

În articolul

Starurile si secretele lor despre... SEX!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x