Ştefan Bănică, dezvăluire emoţionantă: "Uneori viața ne obligă să stăm departe de cei dragi"!

Publicat pe 05.12.2016 la 15:07 Actualizat pe 05.12.2016 la 18:21

Stefan Banica, supriza de proportii pentru fanii sai!

Concertele Extraordinare de Crăciun Ștefan Bănică din 9 și 10 decembrie sunt sold-out! Mai sunt bilete disponibile doar pentru cel de-al treilea concert, din 11 decembrie, ora 19:30, Sala Palatului.

Ștefan Bănică aduce în dar în luna cadourilor și în pragul tradiționalelor sale concerte de Crăciun de la Sala Palatului, cel mai frumos cântec de sărbători: "Acasă de Crăciun". Cel mai recent single Ștefan Bănică este o piesă sensibilă, plină de emoție, o incursiune în lumea inocentă a copilăriei, alături de familie și de toți cei dragi, într-un loc de care ți-e dor oriunde ai fi în lume, acolo unde-ți ai rădăcinile și mereu îți dorești să te întorci: acasă.

Uneori viața ne obligă să stăm departe de cei dragi. Dar unde abia aștepți să te întorci de sărbători? Acasă! Alteori, când uităm de spiritul Crăciunului, copilul din noi ne reamintește emoția adevărată, trăită prin ochii lui, de Crăciun, acasă, alături de cei dragi. Aceasta e starea transmisă de noul meu cântec, „ACASĂ DE CRĂCIUN", pe care îl dedic tuturor celor care se vor regăsi în el, celor care sunt departe și abia așteaptă să revină de sărbători acasă. Că nicăieri nu-i mai bine ca acasă!” – declară Ștefan Bănică.

Ștefan Bănică este singurul artist român care a avut 7 concerte în 7 seri consecutive la Sala Palatului, un record unic în industria muzicală din România. Performanța lui Ștefan Bănică este cu atât mai mare cu cât, după 15 ani neîntrerupți de concerte de Crăciun, susține în continuare cel mai mare număr de concerte la Sala Palatului în fiecare an, spectacolele desfășurându-se cu casa închisă.

În articolul

Ştefan Bănică, dezvăluire emoţionantă: "Uneori viața ne obligă să stăm departe de cei dragi"!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x