Steven Seagal, ospătat de preşedintele Bielorusiei cu... un morcov! Vezi reacţia INCREDIBILĂ a actorului

Publicat pe 26.08.2016 la 20:28 Actualizat pe 26.08.2016 la 20:35

Steven Seagal, un ospăţ...verde!

Actorul Steven Seagal, cunoscut pentru rolurile interpretate în numeroase filme de acţiune, s-a întâlnit cu preşedintele Bielorusiei, Aleksandr Lukaşenko, care, în timpul acelei vizite speciale, l-a obligat pe starul american să mănânce un morcov, informează francetvinfo.fr.

Steven Seagal a efectuat o vizită la sediul de campanie al preşedintelui bielorus, aflat în apropiere de Minsk. În timp ce se plimbau împreună prin grădina de legume a preşedintelui, Aleksandr Lukaşenko a smuls din pământ un morcov şi, după ce l-a curăţat puţin, l-a oferit actorului american spunându-i: ””Uite, mănâncă morcovul ăsta pentru sănătatea ta, e foarte sănătos!”.

Starul american s-a supus imediat rugăminţii lui Lukaşenko şi a muşcat politicos din morcov, mestecând conştiincios în faţa camerelor de filmat.

Imaginile cu această scenă au fost difuzate de serviciul de presă al Preşedinţiei bieloruse.

Steven Seagal a părăsit grădina de zarvaturi prezidenţială şi cu alte daruri, precum pepeni şi un coş plin cu legume. Scena a generat numeroase comentarii ironice pe internet.

Lui Aleksandr Lukaşenko îi place să îşi expună în faţa invitaţilor interesul pe care îl are pentru agricultură. În 2015, l-a invitat pe actorul francez Gérard Depardieu să cosească fânul de pe o pajişte cu o coasă tradiţională.

Şi, după modelul actorului francez, care a declarat apoi că preşedintele bielorus este ”un om simpatic”, Steven Seagal nu şi-a ascuns nici el simpatia pentru Lukaşenko.

Cu toate acestea, Aleksandr Lukaşenko este un lider politic care a fost denunţat de numeroase ONG-uri, care spun că este extrem de autoritar, iar administraţia de la Washington a declarat în urmă cu câţiva ani că preşedintele bielorus este ”ultimul dictator al Europei”.

Steven Seagal l-a vizitat de mai multe ori şi pe preşedintele rus Vladimir Putin, despre care a spus că este ”unul dintre cei mai mari lideri mondiali în viaţă”, şi a susţinut în onoarea acestuia un concert în Crimeea, la puţin timp după anexarea de către Moscova a acestei peninsule ucrainene.

De această dată, actorul american se afla în Bielorusia pentru a se întâlni cu managerii de la Wargaming, o companie care editează jocuri video, înfiinţată la Minsk şi cunoscută pe plan mondial pentru jocul ”World of Tanks”.

Starul american a vizitat de mai multe ori şi România şi a turnat în ţara noastră cinci dintre cele mai recente filme ale sale.

Steven Seagal, născut pe 10 aprilie 1952, este un practicant de arte marţiale, devenit celebru pe plan mondial în calitate de actor şi producător al unor filme de acţiune. El este deţinătorul unei centuri negre 7 dani în aikido.

În articolul

Steven Seagal, ospătat de preşedintele Bielorusiei cu... un morcov! Vezi reacţia INCREDIBILĂ a actorului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x