Ştii să citeşti în palmă? Linia vieţii dezvăluie totul despre tine

Publicat pe 18.04.2016 la 11:40 Actualizat pe 18.04.2016 la 11:49

Ghicitul în palmă este o practică ancestrală, motiv pentru care, astazi, n-ar mai trebui să constituie vreun secret. Putem să descoperim informaţii preţioase ascunse, fără să apelăm la serviciile “speciale” ale vreunei “vrăjitoare”.

babel.hathitrust.org

Ghicitul în palmă este o practică ancestrală, motiv pentru care, astazi, n-ar mai trebui să constituie vreun secret. Putem să descoperim informaţii preţioase ascunse, fără să apelăm la serviciile “speciale” ale vreunei “vrăjitoare”.

Ca să ne iniţiem în arta cititului în palmă, trebuie să ţinem cont de următoarele reguli: există o palmă activă şi una pasivă! Cititul viitorului se va face în palma activă, cea pe care o folosim cel mai des. În palma pasivă se dezvăluie doar amănunte legate de trecut.

În fiecare palmă apar trei linii importante, respectiv linia dragostei, a minţii şi a vieţii! Dacă linia dragostei este curbată, înseamnă că-ţi va fi greu să găseşti persoana potrivită. Dimpotrivă, dacă este lungă, înseamnă că preferi stabilitatea.

Linia minţii îţi spune cât de echilibrat eşti, din punct de vedere psiho-emoţional: dacă linia este întreruptă, eşti predispusă la depresii şi anxietate. Dacă este lungă, înseamnă că eşti o persoană pragmatică şi mereu justă.

Linia vieţii este, de departe, cea mai importantă! Contrar aparenţelor, aceasta nu îţi dezvăluie câţi ani vei trăi! Oricât de multă importanţă ne-am aroga, trebuie să admitem că secretul cu privire la cuantumul anilor pe care îi vom trăi, îl deţin puteri superioare nouă.

Prin urmare, această linie a vieţii poate fi interpretată astfel: dacă este scurtă, înseamnă că trăieşti fiecare clipă la intensitate maximă, dacă se bifurcă, înseamnă că eşti o persoană care gândeşte de două ori înainte să acţioneze. Dacă linia este lungă şi curbată, atunci totul este perfect! Oricum ar fi ea, eşti fericit cu viaţa pe care o duci, iar asta îţi va aduce satisfacţii şi te va tine departe de depresii.

În articolul

Ştii să citeşti în palmă? Linia vieţii dezvăluie totul despre tine

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 noiembrie 2022. Gemenii trebuie să fie atenți la sănătatea lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Programul Junior Centenar. Câţi bani va avea în cont copilul la 18 ani, dacă părinţii depun 100 de lei pe lună
a1.ro
Fosta Miss a Croației s-a afișat într-o ținută considerată indecentă de qatarezi la Cupa Mondială. Ce pedeapsă riscă Ivana Knoll
HelloTaste.ro
Prăjitura Furnicuța cu foi de napolitană. Desertul care îți amintește de copilărie
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2022. Berbecii vor avea parte de o mulțime de beneficii în cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
useit.ro
Arheologii au descoperit mumii inedite în Egipt. Ce aveau în gură
as.ro
Cine este femeia care l-a marcat pe viață pe Ion Țiriac: „Era topit după ea!” Ce sacrificii putea să facă miliardarul
Antenastars
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux
Spynews
Avertisment ANM! Se anunță ninsori puternice și temperaturi la pragul înghețului
x