Strălucește în noaptea de REVELION! Alege o ținută spectaculoasă și pregatește-te de petrecere

Publicat pe 08.11.2016 la 09:20 Actualizat pe 08.11.2016 la 11:17

Petrecerea de Revelion se apropie si daca vrei sa stralucesti intreaga noapte, trebuie sa alegi cu grija rochia. Avem pentru tine un top cinci al celor mai potrivite tinute.

hepta.ro

Finalul anului este marcat întotdeauna de o petrecere. Daca iti doresti ca trecerea dintre ani să fie un eveniment memorabil, trebuie să ai în vedere anumite amănunte. Pe lângă alegerea locului potrivit, la fel de importantă este ținuta și, fiind femeie, este normal să vrei ca aceasta să fie perfectă.

Strălucește în noaptea de Revelion!

Te anunțăm că ar trebui să începi deja pregătirile petrecerii și să treci pe lista priorităților tale găsirea unei ținute potrivite, care să ajute să strălucești într-o astfel de noapte. Timpul este limitat, iar rochia perfectă nu este atât de ușor de găsit pe cât ți-ai imagina. Din fericire, ai o mulțime de surse de inspirație, pornind de la ținutele purtate de celebritățile internaționale în astfel de cazuri și oprindu-ne la trendurile actuale.

Sursa foto: hepta.ro

În cazul unor evenimente precum este petrecerea de Revelion, creatorii de modă recomandă ținutele satinate, rochiile strălucitoare sau cele scurte, într-o singură culoare. Cu alte cuvinte, nu există niște reguli foarte stricte atunci când vine vorba despre alegerea unei costumații elegante, dar nici nu poți alege orice fel de haină. Materialul din care este confecționată rochia este foarte important și la fel de atentă trebuie să fii dacă optezi pentru o ținută cu paiete. Rochia strălucitoare va avea efectul dorit de tine doar în anumite situații, deoarece calitatea și cantitatea ”sclipiciului” vor determina apariția ta din noaptea respectivă.

Pentru a-ți veni în ajutor, am pregătit un top cinci al celor mai potrivite rochii, dintre care poți alege cu încredere, pentru cea mai importantă petrecere a anului:

1. Rochie roșie

După cu bine știi, roșul este culoarea care nu trebuie să-ți lipsească în noaptea dintre ani. Se spune că aduce noroc, belșug și fericire. Rochia roșie este, de departe, vedeta petrecerilor de acest gen. Pe lângă faptul că te vei face remarcată de toți ceilalți invitați, este destul de greu să dai greș cu o astfel de ținută. Altfel spus, atâta timp cât rochia este roșie, poți încerca orice croi și orice tip de lungime, dacă se acestea se potrivesc structurii tale corporale. Atenție, însă, la material! Sunt preferate texturile fine, cum ar fi mătasea sau dantela și îți recomandăm să eviți rochiile roșii satinate, deoarece riști să pari puțin prea provocatoare.

Rochii rosii pentru petrecerea de Revelion

Norocul o să-ți surâdă în noaptea de Revelion, dacă porți rochia roșie midi cu umerii decupați (519 lei), rochia roșie in cloș (99 lei) sau rochia roșie cu mânecă lungă și croi clasic (119 lei).


2. Rochie din dantelă

Dantela a revenit în atenția publicului de curând și s-a impus la finalul acestui an, astfel că poți alege cu încredere o rochie confecționată dintr-un astfel de material. Surpriza sezonului toamnă-iarnă a fost chiar o rochie din dantelă albă. În noaptea de Revelion, vei întoarce câteva capete, dacă afișezi un astfel de look îndrăzneț. Totuși, dacă nu vrei să riști atât de mult, noi îți recomandăm o ținută clasică din dantelă. Combinată cu materiale satinate, dantela îți va garanta o noapte minunată, cel puțin din punct de vedere vestimentar.

Rochii din dantela pentru petreceri

Optează pentru rochia din dantelă vișinie scurtă (1113 lei) sau rochia albastră lungă cu aplicații (3229 lei). Totuși, dacă vrei ceva conform cu ultimele tendințe, îndrăznește și poartă rochia albă asimetrică din dantelă (501 lei).


3. Rochie strălucitoare

Rochia cu paiete a fost confecționată încă de la început pentru femeile care vor să strălucească la propriu, în noaptea dintre ani. Totuși, cum porți o astfel de rochie, astfel încât să-ți păstrezi imaginea glamour și să nu te transformi într-o catastrofă vestimentară? Răspunsul este simplu, renunți la accesorii! Dacă în cazul celorlalte tipuri de rochii accesoriile sunt mai mult decât bine venite, rochia cu paiete este suficient de strălucitoare, așa că nu trebuie să îi mai aduci niciun element în plus. Acest lucru este valabil și pentru încălțări, care trebuie să fie neapărat într-o nuanță simplă, mată. Dacă lași rochia să fie articolul vestimentar principal, nu va trebui să îți faci griji că cineva ar putea crede că ești mult prea ”sclipitoare”, la petrecerea de Revelion.

Rochia neagră cu accente de bronz (507 lei), rochia neagră lungă (749 lei) și rochia neagră scurtă cu paiete (559 lei) te vor face să strălucești, în adevăratul sens al cuvântului, la petrecerea de la finalul anului.


4. Rochie scurtă

Concepțiile conform cărora rochiile scurte nu se potrivesc petrecerilor de Revelion sunt demodate! Poți alege cu încredere o astfel de rochie, mai ales dacă sărbătorești evenimentul cu mult dans și voie bună. O astfel de rochie îți va da un aer tineresc, debordând energie și naturalețe. Cum negrul este întotdeauna la modă, indiferent de ocazie, o rochie scurtă, neagră, cu model asimetric, este tot ce ai nevoie pentru a te face remarcată la petrecere. Decolteul este, de asemenea, permis, atâta timp cât nu este unul vulgar. Optează pentru o rochie scurtă elegantă și nu vei da greș!

Rochii scurte pentru petreceri

Alege între rochia neagră cu aplicații (329 lei), rochia din catifea roșie (249 lei) și rochia neagră cu volane (559 lei), iar petrecerea ta va fi una de pomină.


5. Rochie cu spatele gol

Dacă vrei să încerci o combinație de eleganță și senzualitate, rochia cu spatele gol este tot ceea ce îți trebuie. Petrecerea de Revelion se va transforma într-o amintire plăcută pentru tine, pentru să o astfel de ținută te-ar putea ajuta să faci o mulțime de cuceriri. Dacă optezi pentru o croială plină, în partea de față, pentru a-ți scoate și mai mult spatele în evidență, toți ochii vor fi ațintiți asupra ta. Ai grijă, însă, la material și la culoarea acestuia. Trebuie să alegi aceeași mătase, moale și fină, colorată într-o singură nuanță.

Rochii lungi, elegante, cu spatele gol

Transformă-te în cea mai sexy femeie de la petrecere cu ajutorul rochiei negre cu spatele gol și decolteu adânc (739 lei) sau a rochiei burgundy cu spatele gol (929 lei).

În articolul

Strălucește în noaptea de REVELION! Alege o ținută spectaculoasă și pregatește-te de petrecere

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Călin a plecat din România în 2000 la cules de căpşuni în Spania. Azi are 6 hectare de teren şi după o campanie reuşeşte să strângă chiar şi 40.000 de euro
a1.ro
Dana Roba a fost contactată din închisoare de cel care a mutilat-o. Ce a putut să îi spună soțul ei
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x