Sue Ellen nu își învăța niciodată replicile, iar Pamela punea mereu condiții. Cinci CURIOZITĂȚI pe care nu le ştiai despre serialul-fenomen „DALLAS”

Publicat pe 15.12.2015 la 15:00

„Dallas” este unul dintre cele mai îndrăgite seriale ale tuturor timpurilor. O lume întreagă a urmărit, vreme de 14 sezoane, aventurile unor personaje legendare precum JR, Bobby, Pamela, Sue Ellen

„Dallas” este unul dintre cele mai îndrăgite seriale ale tuturor timpurilor. O lume întreagă a urmărit, vreme de 14 sezoane, aventurile unor personaje legendare precum JR, Bobby, Pamela, Sue Ellen.

La 21 de ani după ce „Dallas” a fost retras, el a fost resuscitat în 2012 de către postul TNT printr-un serial în care apar actorii din generaţia veche, Patrick Duffy, Linda Gray şi Larry Hagman, alături de tinerii Josh Henderson şi Jesse Metcalfe. ADPM îţi prezintă astăzi 15 lucruri pe care nu le ştiai despre serialul tău preferat, „Dallas”!

1. Victoria Principal a refuzat să apară în episodul final fiindcă existau şanse mari că serialul să revină sezonul următor. Actriţa le-a spus producătorilor că va juca în ultimul episod cu condiţia că serialul să ia cu adevărat sfârşit.

În articolul

Sue Ellen nu își învăța niciodată replicile, iar Pamela punea mereu condiții. Cinci CURIOZITĂȚI pe care nu le ştiai despre serialul-fenomen „DALLAS”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • ieri la 18:37
Gokberk Demirci, frumosul actor din “Jurământul”, știe cum să pozeze pentru fanele lui
Happy People • ieri la 13:53
Lucruri neștiunde despre Öznur Serçeler, frumoasa Leyla din „Vis de iubire”. Actrița a vorbit despre momentul căsătoriei și cum și-ar dori să arate acesta
Happy People • ieri la 12:27
Gestul făcut de Adamari Lopez față de fostul soț, Luis Fonsi, la 10 ani de la despărțire. Imaginea s-a viralizat imediat
Happy People • ieri la 11:49
Maite Perroni și-a uimit fanii cu un portret de familie. Actrița și mama sa sunt aproape identice
Happy People • ieri la 11:43
Imagini rare cu Eduardo Palomo și fiica sa, Fiona
Cuisine • pe 22.10 la 15:02
Gogoși pufoase la cuptor cu glazură