Tatăl copiilor adoptați de Madonna o atacă pe divă: ”EU sunt tatăl lor! M-a MINȚIT ca să mi le ia!”

Publicat pe 19.02.2017 la 09:31 Actualizat pe 19.02.2017 la 09:59

Madonna a adoptat doua copile gemene din Malawi, dupa ce mama lor a murit. Acum, tatal copilelor iese si-si striga durerea: ”M-au mintit!”.

Adam Mwale este tatăl gemenelor Esther and Stella, care au fost adoptate de celebra cântăreață Madonna. Bărbatul susține că a fost păcălit și că nu i s-a spus că vedeta îi va lua fetele definitiv în America. Tatăl copilelor în vârstă de 4 ani afirmă, citat de dailymail.co.uk, că i s-a spus că va fi vorba despre o adopție la distanță, și nicidecum să-i fie luate copilele pentru totdeauna de lângă el.

Mi s-a spus de la bun început că Ester și Stella se vor duce la o femeie bogată, care vrea să le dea o educație aleasă, care îmi va ajuta întreaga familie, apoi fetele se vor întoarce la mine, să locuim împreună. Acum, mi se spune că adopția e permanentă. Asta nu poate fi adevărat. EU sunt tatăl lor și întotdeauna voi fi tatăl lor!”, a răbufnit tatăl copilelor adoptate de Madonna.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani a declarat pentru dailymail.co.uk că Madonna a început să se intereseze de fetițele lui de anul trecut, din luna mai, când a fost invitată la un orfelinat. Când i s-a spus că vedetei i-ar plăcea să le ia pe gemenele lui să le ajute în viață, Adam Mwale s-a consultat cu familia soției lui, mama gemenelor, care a decedat la nașterea copilelor. Întreaga familie a fost de acord cu cerințele Madonnei.

Nu mi s-a spus că adopția va fi permanentă. Mi s-a zis că ele se vor întoarce, Ele vor fi mereu copilele mele, iar eu vor fi mereu tăticul lor. Directorul orfelinatului mi-a spus că dacă îi vor permite Madonnei să le adopte pe fetițele mele, asta va fi o șansă extraordinară pentru ele. Mi s-a spus să fiu de acord cu absolut tot. Nu pot crede că acum nu le voi mai vedea!”, și-a vărsat omul oful.

Pentru că nu știe să scrie și să citească, toate actele de adopție au fost semnate de cumnatul bărbatului.
Adam Mwale și soția lui, care a murit la nașterea gemenelor, mai au cinci copii, în afară de cele adoptate de Madonna.

În articolul

Tatăl copiilor adoptați de Madonna o atacă pe divă: ”EU sunt tatăl lor! M-a MINȚIT ca să mi le ia!”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x