Te gândești deja la vacanța de vară? Rezervă-ți concediul prin early booking

Publicat pe 12.12.2019 la 17:56 Actualizat pe 12.12.2019 la 17:59

Ca să ai parte de o excursie perfectă, trebuie să descoperi oferte foarte convenabile, într-o perioadă adecvată pentru tine și spre o destinație renumită.

Dacă te-ai îndrăgostit iremediabil de vară și îți zboară deja gândul la o vacanță însorită, poate că nu ar fi rău să îți faci de pe acum planurile de concediu. Ca să ai parte de o excursie perfectă, trebuie să descoperi oferte foarte convenabile, într-o perioadă adecvată pentru tine și spre o destinație renumită. În situația în care aștepți o vacanță de ultim moment, cu siguranță nu vei reuși să găsești o variantă care să îndeplinească toate cele trei criterii. Și cum nu mai este un secret pentru nimeni că îți dorești prețuri accesibile, cea mai bună opțiune pe care o ai la îndemână este să îți achiziționezi concediul cât mai devreme.

Care sunt cele mai căutate destinații prin early booking

În ultimii ani, mulți dintre românii care pleacă în concediu aleg să meargă peste hotare. Grecia, Bulgaria, Spania sau Turcia sunt unele dintre destinațiile turistice preferate pentru perioada verii. Țara sinonimă cu apă cristalină, plaje deosebite și bucătărie autentică, Grecia este una dintre locațiile ce își așteaptă vizitatorii cu o mulțime de insule spectaculoase. Descoperă oferte de la Dertour prin early booking în Grecia dacă plănuiești să îți petreci vacanța de vară în Santorini, Creta, Corfu sau Zakynthos. Bulgaria se laudă cu Nisipurile de Aur, Sunny Beach sau Albena, în timp ce Antalya rămâne cea mai renumită locație din Turcia. Cei care aleg Spania își îndreaptă atenția spre Mallorca, Tenerife și Gran Canaria, deoarece fiecare dintre aceste insule impresionează prin peisaje încântătoare.

Prețurile sunt extrem de avantajoase pentru rezervările din timp, chiar și cu 6 luni înainte, așa că tot ce trebuie să faci este doar să alegi între plajele liniștite, izolate și cele unde petrecerile țin până în zori, regiuni cu păduri răcoroase ori care se bucură de livezi cu măslini, vegetație luxuriantă sau o zonă fierbinte și aridă.

De ce sunt avantajoase rezervările timpurii?

Ai pierdut șirul vacanțelor în afara țării sau este pentru prima dată când te-ai decis să îți petreci concediul într-o locație exclusivistă? Indiferent de situația în care te afli, anul acesta trebuie să optezi pentru varianta de early booking. Mulți oameni sunt reticenți în a-și achiziționa o vacanță cu câteva luni bune înainte de călătorie, dar, lăsând pesimismul deoparte, vei descoperi că avantajul principal al rezervărilor timpurii pentru un sejur de vară este prețul foarte redus. Astfel, poți ajunge să plătești cu până la 45% mai puțin din costul unui pachet turistic, prețurile fiind cu atât mai mici cu cât rezervările se fac în primele intervale de early booking. Mai mult, vacanțele planificate din timp pot fi achitate și în rate, astfel că nu ai nici un motiv să nu mergi spre o destinație unde îți doreai de mult să ajungi.

Concediul stabilit cu ceva timp înainte de călătorie îți oferă o disponibilitate variată la facilitățile de cazare. Așadar, ai șansa de a petrece câteva zile în hoteluri de patru sau cinci stele, la prețuri pe care să ți le poți permite. În plus, la o vacanță early booking vei avea mai mult timp la dispoziție ca să cercetezi locul și să stabilești un itinerariu pentru a nu rata nici o atracție turistică. Pentru că ai totul planificat, poți să îți iei mai ușor zile libere de la serviciu fără să te îngrijorezi că te vei suprapune cu colegii de birou. De asemenea, îți vei face bagajul mult mai responsabil, ai posibilitatea de a selecta locurile în avion, poți să economisești mai mulți bani sau chiar să îți mai planifici o excursie pe baza reducerilor obținute.

Odată cu apropierea sezonului estival, hotelierii își ocupă locurile, astfel că pe lângă prețurile foarte mari, vei întâmpina și probleme în a găsi camere libere în unitățile preferate. De ce să te mulțumești cu ceea ce primești, când ai șansa să alegi tot ce îți convine prin rezervarea concediului early booking? Nu mai pierde timpul și alege oferta care ți se potrivește, iar astfel poți să aștepți vara liniștit.

Foto: freepik.com

În articolul

Te gândești deja la vacanța de vară? Rezervă-ți concediul prin early booking

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x