Telespectatoarele vorbesc. Cât de des își cumpără haine fanele Happy Channel

Publicat pe 02.04.2018 la 13:26 Actualizat pe 02.04.2018 la 13:30

Noi am întrebat telespectatoarele cât de des își cumpără haine și de unde. Citește în continuare. Poate afli câteva ponturi valoroase.

Ca femeie, se spune că niciodată nu poți avea prea multe haine sau prea mulți pantofi. Toate visăm la o cameră imensă, ticsită cu dulapuri pe fiecare perete, fiecare plin cu haine, accesorii și pantofi. Dar până acolo e ceva de muncă. Trebuie să investești bani, timp și mai ales pasiune. Noi am întrebat telespectatoarele cât de des își cumpără haine și de unde. Citește în continuare. Poate afli câteva ponturi valoroase.


Mihaela, 23 ani, București

De obicei, îmi cumpăr haine cam o dată pe lună, la salariu. O bluză, o fustă, o pereche de blugi… Depinde de anotimp. Pot să spun că sunt bucuroasă că a prins moda outlet-urilor și la noi, pentru că, de obicei când intru într-un Mango outlet din România, găsesc mereu ceva care să-mi placă, la jumătatea prețului din magazin.

Roxana, 27 ani, Constanța

Cheltuiesc în jur de 900-1000 de lei pe lună doar pe haine. Câteodată, petrec câteva luni fără să-mi cumpăr nimic, pentru ca mai apoi să “sparg” 2000-3000 de lei pe haine. Moda este o pasiune și un hobby pentru mine și îmi place să colecționez piese rare, de designer. Cam o dată pe an, apelez și la un atelier de croitorie pentru a-mi crea propriile haine.

Camelia, 19 ani, Timișoara

În general, îmi cumpăr haine cam de câteva ori pe lună și, de multe ori, mă plimb prin second hand-uri. Cine mă cunoaște știe deja că am devenit expertă în magazinele de acest tip și că le știu pe toate din oraș. Da, e mai greu cu răbdarea, pentru că trebuie să te echipezi cu multă pentru a găsi ceva fain într-un second hand, dar, când găsesc o piesă unică, îmi dau seama că tot efortul a meritat.

Ana-Maria, 24 ani, Cluj

Îmi cumpăr haine aproape în fiecare zi a săptămânii. Mereu trec pe lângă un magazin, mereu văd ceva care îmi place și nu mă las până nu cumpăr haina respectivă. Ce-i drept, îmi și fac curat în dulap destul de des, iar majoritatea hainelor pe care le am ajung în second hand-uri sau pe site-uri de vânzări.

Daria, 35 ani, Oradea

În ultimii ani am devenit adepta noțiunii “cumpără mai puțin și mai bine”, așa că încerc să port fiecare haină până devine inutilă. Majoritatea hainelor din garderoba mea au peste 5 ani, iar unele încă arată ca noi. Deci, garderoba mea este mai mică decât a unei femei obișnuite, însă este plină de lucruri de calitate și rezistente.

Delia, 30 ani, Iași

Nu cred că am fost atentă la frecvența cumpărăturilor. Când văd ceva care îmi place, îl cumpăr fără să stau pe gânduri. Cu toate acestea, încerc să mă concentrez pe calitate, așa că, de obicei, sunt foarte atentă la tipul de material și la compania care a produs hainele. Încerc să cumpăr doar haine din magazine despre care știu că își tratează angajații cu respect și care se folosesc de materiale obținute din surse naturale.

Sursa foto: pexels.com

În articolul

Telespectatoarele vorbesc. Cât de des își cumpără haine fanele Happy Channel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x