TEST: Ai împlinit 30 de ani? Ce tip de femeie ești

Publicat pe 27.08.2014 la 16:54 Actualizat pe 27.08.2014 la 17:27

La 30 de ani, multe femei încep să urmeze câteva tipare. Bărbații le etichetează rapid, după statutul matrimonial sau chiar animalele de companie. Uite ce categorii de femei sunt dezbătute de amicii tăi când nu îi auzi (vezi dacă te identifici cu una din ele):

La 30 de ani, multe femei încep să intre în tipare. Bărbații le etichetează rapid, după statutul matrimonial sau chiar animalele de companie. Uite ce categorii de femei sunt dezbătute de amicii tăi când nu îi auzi (vezi dacă te identifici cu una din ele):

1. Divorțată și neliniștită

O viață liniștită nu e suficient de bună pentru tine. Ai nevoie de acțiune, o stare de euforie permanentă iar bărbatul pe care l-ai luat de soț nu ți le-a oferit. Ești în căutare de cineva mai bun, fapt pentru care lucrezi la sală de dimineață până seara, investești în cosmetice scumpe și îți dai întâlniri online cu bărbați mai sexy decât tine.

Un sfat pentru tine? Renunță la fanteziile cu bărbați sexy, misterioși, imposibil de cucerit dar cu un suflet de aur. Învață să apreciezi bărbatul loial de lângă tine.

2. Sexy și pusă pe treabă

La 30 de ani, femeile „se descoperă”. Au suficientă încredere în sine să exploreze pe plan sexual și cred că pot dansa pe mese de dimineață până seara atât timp cât le lasă spondiloza. De obicei acest tip de femeie investește în silicoane și botox, îți face tatuaje în limbi pe care nu le înțelege și caută în permanență pe cineva mai bun și mai generos. Îți găsesc refugiul în clase de yoga și câini pufoși.

3. Dependenta de fitness

Are ultimele gadgeturi de fitness, este o feministă convinsă și ar putea petrece ore în șir alergând pe bandă. Este mândră de mușchii ei abodminali și brațele extrem de sculptate chair dacă și-a pierdut complet feminitatea.

4. Femeia de carieră

Fiecare zi este o luptă pentru ea. Pornește în zorii zilei cu servieta în mână sau o geantă Hermes Birkin, gata să demonstreze bărbaților că poate domina în lumea lor. Puținii masculi alpha pe care îi respectă sunt intimidați de atitudinea ei războinică și look-ul ei lipsit de feminitate. Totuși, nu îi pasă- preferă să-și facă planuri pentru ziua în care va ajunge partener în firmp.

5. Femeia alpha

Ești genul de femeie fatală, binecuvântată cu un corp de zeiță, inteligență și sex-appeal. Înainte de vârsta de 30 de ani, te-ai obișnuit ca lumea să fie la picioarele tale - complimente, cadouri, căi ușoare de a obține ce vrea... acum, nu prea mai stârnești interes. Te trezești singură și speri ca un bărbat obișnuit, cu job, să-ți acorde atenție.

6. Ecologista

Strângi bani pentru o mașină eco, refuzând să iei autobuzul. Donezi bani către asociațiile de protecție a animalelor și îți petreci vacanțele în zone din lumea a treia, unde speri să faci o diferență. Ai adopta oricând un copilaș african, dar niciodată nu te-ai gândi să faci tu unul sau să te îndrăgostești. Ai țeluri mai importante în viață.

7.Actrița/model

Dintotdeauna a stârnit atenția celor din jur cu frumusețea ei așa că niciodată nu și-a făcut probleme de bani, bărbați sau job. Familia a plătit pentru cursuri de actorie sau canto, a cochetat cu muzica și modelling-ul și a schimbat bărbații ca pe șosete pentru că își permite. La 30 de ani, realizează că nimeni nu a cerut-o încă de soție pentru că nimeni nu a iubit-o cu adevărat. Acum, își dă seama că va trebui să ducă priam luptă adevărată din viață.

8. Femeia cu pisici

Odată ce au primit unul, două sau chiar trei animăluțe în casă, realizează că nu mai au nevoie de nimic. Îți petrec toată viața îngrijindu-le, nu mai simt nevoia unei relații sau a unor copii. Când se trezesc la realitate, e cam târziu.

În articolul

TEST: Ai împlinit 30 de ani? Ce tip de femeie ești

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x