TEST: Care este cărarea vieţii tale? Alege imaginea preferată şi află TOTUL despre tine

Publicat pe 29.04.2016 la 11:58 Actualizat pe 29.04.2016 la 12:11

Pe Internet poți găsi o sumedenie de teste psihologice care te vor ajuta să descoperiți părțile deosebite ale caracterului tău. Unele teste ar putea da răspunsuri la întrebările cele mai ciudate, iar altele te vor ajuta să te cunoști mai bine.

dozadesucces.ro

Pe Internet poți găsi o sumedenie de teste psihologice care te vor ajuta să descoperiți părțile deosebite ale caracterului tău. Unele teste ar putea da răspunsuri la întrebările cele mai ciudate, iar altele te vor ajuta să te cunoști mai bine. Aceste test este unul foarte simplu. El nu conține zeci de întrebări care nu au nici o legătură cu subiectul. Tot ce trebuie să faci este să te relaxezi, să pornești o muzică relaxantă, de genul sunetelor naturii, și să îți imaginezi o pădure…

Ți-ai imaginat? Atunci privește aceste imagini și alege una dintre cărări pe care ai vrea să-ți continui drumul. Încearcă să-și deconectezi logica, pur și simplu privește cărările cu inima. Iar atunci când vei fi decis – caută mai jos rezultatul.

Cărarea 1

Tu – este o persoană armonioasă care iubește și prețuiește frumosul. Simți întotdeauna valuri de putere atunci când te înconjoară lucrurile care îți sunt dragi. Prețuiești tradițiile și cultura. Dacă ai ales drumul înfloritor, înseamnă că poți savura plăcerea vieții și fericire din lucrurile mărunte. Iar atunci când vezi un bolovan în calea ta – îl consideri ca o aventură.

Ceva nou se apropie, ceva care îți va schimba viziunile, o aventură care va scutura și va impulsiona viața ta. Vei fi fericit de acele schimbări pe care această aventură le va aduce în viața ta. Vei înflori asemeni unei flori primăvara.

Anume acum este momentul să îți schimbi obiceiurile, să trăiești în liniște. Arată-le celor din jurul tău că ai voce, sentimente și gânduri interesante.

Cărarea 2

Persoana care a ales această cărare este o personalitate puternică. Acesta este un prieten curajos, adevărat și care merită încrederea și care niciodată nu te va trăda. Unei astfel de persoane nu îi va fi frică de aventuri și încercări, ea va merge cu curaj în întâmpinarea lor, încercând să înțeleagă încercările ca pe niște jocuri.

Dacă ai ales această cale, asta este despre tine. Faptul că cărarea este din pietre vorbește despra aceea că nu îți este frică să te întâlnești cu provocările vieții. Privind cărarea, nu te îndoiești nici pentru o secundă că înainte te așteaptă o viață mai bună, și ai dreptate. Continuă să te îndrepți spre țelul propus, ești foarte aproape.

Te-ai obișnuit să le arăți tuturor puterea ta și oamenii din jurul tău s-au obișnuit cu faptul că tu nu te îndoiești niciodată și ești puternic, că pe tine nimic nu te va pune la pământ. Dar noi știm că în interior, ești o persoană foarte bună. Nu îți fie frică să îți arăți uneori slăbiciunile, nu este neapărat nevoie să fii cel mai puternic și să cari toate greutățile.

Cărare 3

Dacă ai ales această cărarea, înseamnă că îți place să iei o pauză, să te gândești… Cântărești lucrurile mult timp, pui întrebări și cu plăcere cauți răspunsuri. Dacă cineva se teme de viața în „liniște” , atunci tu cu siguranță nu ești împotriva ei. Chiar dacă uneori pierzi firul drumului tău, nu te panichezi și îș cauți din nou.

Alegerea unei cărări pline de plante sălbatice, trădează introvertul din tine. Dar fii atent, drumul se pierde, iar tu nu vezi unde mergi mai departe. Probabil a venit timpul să îți pui obiective mai clare, să îți stabilești un plan, după care să îți continui viața? Cel puțin pentru o perioadă…

Energia ta liniștită – este puterea ta, iar curiozitatea permite vieții să nu fie monotonă. Dă voie și altcuiva să intre în viața ta și vei afla cât de minunat este asta!

Citeşte mai departe AICI!

În articolul

TEST: Care este cărarea vieţii tale? Alege imaginea preferată şi află TOTUL despre tine

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x