TEST de personalitate: Alege un COPAC și află ce spune acesta despre tine

Publicat pe 18.07.2015 la 18:07 Actualizat pe 18.07.2015 la 18:13

Privește imaginea de mai sus și alege copacul pe care îl preferi! Nu sta prea mult pe gânduri, ci alege primul desen, care îți atrage atenția doar în câteva secunde.

Privește imaginea de mai sus și alege copacul pe care îl preferi! Nu sta prea mult pe gânduri, ci alege primul desen, care îți atrage atenția doar în câteva secunde.

Copacul numărul 1

Ești foarte ambițioasă și ai standarde ridicate. Oamenii ar putea crede că a comunica cu tine este dificil, dar pentru tine, nu este ușor să fii așa. Ai lucrat din greu să ajungi cine ești și n-ai făcut nimic din egoism. Vrei cu adevărat să îmbunătățești lumea. Ai o mare capacitate de a iubi și continui să îi iubești chiar și atunci când te rănesc.

Copacul numărul 2

Ai o personalitate foarte frumoasă, iar oamenilor le este ușor să aibă încredere în tine. Crezi că toate sarcinile trebuie duse la capăt cu onestitate și accepți de obicei și sarcini adiacente muncii tale. Deții o minte sclipitoare, spirituală, care gândește repede.

Copacul numărul 3

Ești o persoană inteligentă și atentă cu cei din jur. Gândurile ocupă un loc primordial în viața ta și ești dornică de cunoaștere. Petreci mult timp gândindu-te la probleme de moralitate. Încerci mereu să faci ceea ce este corect, chiar dacă majoritatea din jurul tău nu sunt de acord cu tine.

Copacul numărul 4


Tu ești o persoană diferită de cei din jur. Intuiția este unul dintre atuurile tale, însă capriciile de care dai dovadă de multe ori nu sunt pe placul celor din jur. Ești perceptivă și filozofică și te înțelegi foarte bine cu persoanele care gândesc într-un mod profund și care au experiențe de viață mai puțin banale.

Copacul numărul 5

Ești sigură pe tine și îți place să preiei conducerea. Te bazezi foarte mult pe deciziile tale și știi cum să te menții puternic pentru tine și pentru oamenii pe care îi iubești. Știi foarte clar ce îți dorești și nimic nu stă în calea visurilor tale.

Copacul numărul 6


Ești o persoană bună și sensibilă. Te înțelegi foarte bine cu cei din jurul tău, îți alegi cu grijă cuvintele și eviți discuțiile sau situațiile neplăcute. Mai mult decât oricine pe lumea asta, tu ai nevoie de iubire. Ești în stare să iubești chiar și pe cei care nu îți întorc afecțiunea.

Copacul numărul 7

Ești un om foarte sensibil și înțelegător, un bun ascultător, care cunoaște arta de a nu judeca. Crezi că fiecare are propria lui călătorie în viață. De asemenea, buna dispoziție este la ordinea zilei în viața ta.

Copacul numărul 8

Ești fermecătoare, energică și amuzantă. Ai foarte multe pasiuni, iar dacă ceva îți trezește curiozitatea, nu te vei odihni până când nu vei aprofunda cunoștințele tale din acel domeniu.

Copacul numărul 9

Ești o persoană optimistă și foarte norocoasă. Crezi că viața este un dar și tratezi fiecare zi ca pe un cadou pe care încerci să îl prețuiești la valoarea lui. Ești foarte mândru de reușitele tale. Mereu vei fi pregătit să rămâi pe lângă persoanele cu adevărat importante pentru tine.

Vezi și: TEST de PERSONALITATE: Alege un tip de ochi și vezi ce spune despre tine!

În articolul

TEST de personalitate: Alege un COPAC și află ce spune acesta despre tine

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x