TEST de PERSONALITATE: Alege un tip de ochi și vezi ce spune despre tine!

Publicat pe 28.06.2014 la 10:32 Actualizat pe 28.06.2014 la 11:19

Ochii sunt oglinda sufletului, deci pot spune multe despre personalitatea unei persoane. Încercați testul ochiului și aflați ce vă caracterizează

Alege un tip de ochi și vezi ce spune despre tine!

spiritscienceandmetaphysics.com

Ochii sunt oglinda sufletului, deci pot spune multe despre personalitatea unei persoane. Încercați testul ochiului și aflați ce vă caracterizează.

1. În adâncul sufletului ești o persoană deschisă. Ești genul de persoană care primește pe aproape oricine în viața și în inima sa. Consideri că mai bine îți asumi un risc și te rănești, decât să te izolezi de lume. Nu arăți celorlalți temerile și nesiguranța. Ești de părere că problemele tale ar trebui discutate în privat. Ești alături de toată lumea, chiar dacă în adâncul sufletului suferi. Ajutându-i pe ceilalți te vindeci.

2. Ești o persoană conștiincioasă și scrupuloasă. Încerci mereu să faci o impresie bună și să faci lucrurile potrivite. Consideri că acțiunile tale fac diferența în viețile altora. Nu arăți lumii întregi cât de supărată ești. Observi multă sărăcie și nedreptate, dar le păstrezi pentru tine. Ești devotată pentru a fi cea mai bună persoană posibilă.

3. În adâncul sufletului te simți torturată. Ești genul de persoană care a trecut prin multe în viață și este încă afectată de evenimente. Consideri că viața este un fel de glumă cosmică. Încerci să îți găsești pacea în orice mod. Nu arăți lumii gândurile tale cele mai negre. Înduri multe, dar nu arăți. Ești un expert în a te ridica după ce cazi.

4. Ești genul filozof, care regândește toate lucrurile de fiecare dată. Îți place să privești lucrurile cât mai în profunzime. Uneori te afunzi în propriile gânduri încât ți-e greu să distingi partea de sus de cea de jos. Nu arăți însă celorlalți cât de nesigură ești. Privești viața precum un puzzle și îți place să te joci cu piesele până ce acestea se potrivesc.

5. Ești o persoană misterioasă. Încă nu ți-ai dat seama cum ești ca persoană, așa că le urăm succes celor care încearcă. Ești o adunare de contradicții, iar starea ta de spirit se schimbă zilnic. Nu vorbești mult și faci acțiuni confuze. Preferi să observi și să înveți înainte de orice. Spui numai lucruri de care ești sigur.

6. Dacă ai ales cifra 6 ești o persoană sensibilă. Ești genul care observă totul și nu uită nimic. Uneori chiar și cele mai prostuțe lucruri te afectează. Râzi și plângi cu ușurință. Nu arăți celorlalți cât de fragilă ești.Te pricepi la anticipări și la ce se va petrece în viața ta.

7. Ești o fire energică și pasională. Nu există nimic subtil pentru tine. Ai tendința de a iubi și a urâ totul. Ai multe păreri dar te răzgândești repede. Nu te poți abține să nu creezi scenarii dramatice în mintea ta. Preferi să nu arăți lumii sensibilitățile tale.

8. Dacă ai ales 8 ești o persoană excentrică, care are interese, credințe și acțiuni neobișnuite. Ai fost întotdeauna genul ciudat, care nu pune preț pe tradiții și reguli. Faci lucrurile în felul tău. Tu arăți totul despre tine, nu te ferești de ceilalți. Râzi de obicei de cei care te judecă. Te bucuri de non-conformism.

9. În adâncul sufletului ești o persoană intuitivă. Îi înțelegi pe ceilalți foarte bine. Îți poți da seama de caracterul unei persoane din expresia facială sau tonul vocii. Știi mereu când cineva te minte, când ești manipulată și cum să îi manipulezi pe alții.

În articolul

TEST de PERSONALITATE: Alege un tip de ochi și vezi ce spune despre tine!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x