Ținute de toamnă ideale pentru birou

Publicat pe 14.11.2019 la 17:39 Actualizat pe 14.11.2019 la 17:45

Îți propunem, în continuare, ținute perfecte pentru birou pe care le poți adopta în sezonul rece!

Foto: pexels

Odată cu schimbarea anotimpului, avem de-a face cu o nouă provocare: cu ce ne îmbrăcăm la birou? Toamna este momentul în care articolele vestimentare subțiri sunt înlocuite cu puloverele și jachetele groase, iar culorile care emană eleganță sunt preferate în locul celor excentrice. Totuși, chiar dacă lucrezi într-un mediu în care se impune o ținută formală, nu înseamnă că trebuie sa te lași pradă monotoniei.

Îți propunem, în continuare, ținute perfecte pentru birou pe care le poți adopta în sezonul rece!

Fusta - o piesă vestimentară ușor de asortat la birou

Fusta este o piesa vestimentară feminină și foarte versatilă. Alegând modelele potrivite, poți crea cu ușurință ținute perfecte pe care le poți purta la birou, dar și în alte ocazii. Prima noastră propunere pentru această toamnă este să alegi o fustă creion neagră. Aceasta se va asorta de minune în multe alte combinații, iar în ținuta de birou o poți integra în outfituri impecabile.

De exemplu, o poți purta cu o pereche de cizme sau cu botine, iar în partea de sus poți opta pentru o cămașă și, bineînțeles, pentru trench-ul preferat. Nu uita să porți o eșarfă în zilele răcoroase, pentru a te proteja de frig. Eventual, dacă păstrezi o linie simplă a ținutei, accesorizează outfitul cu un cardigan pentru dame cu împletituri ample. Dacă vrei sa creezi un look inspirat din moda franțuzească, poartă pe cap o bonetă.

Pantalonii țigaretă - un statement al stilului office

Pantalonii sunt un element vestimentar foarte simplu de asortat. Pentru birou, poți uita de clasicii blugi, optând, în schimb, pentru o pereche de pantaloni țigaretă.

Poartă-i cu botine, balerini, stiletto sau pantofi Oxford, iar pentru partea superioară a corpului alege o cămașă simplă și un sacou oversized. De asemenea, acest model de pantaloni se va potrivi foarte bine și cu o cămașă cu imprimeu floral, în nuanțe de maro, vișiniu sau bej. Accesorizează-ți ținuta de birou cu o geantă mare, încăpătoare.

Rochia - o opțiune feminină, indiferent de sezon

Atunci când nu știi ce să porți, cu siguranță că o rochie te poate salva. Dacă vara optai pentru rochii din materiale subțiri, fără mâneci, ei bine, în sezonul rece, îți recomandăm să porți rochiile tricotate. Acestea sunt extrem de versatile și de călduroase atunci când temperaturile de afară nu sunt chiar cele mai prietenoase. Pentru birou, alege o rochie din tricot maro, negru sau burgundy, care îți va conferi o alură elegantă și cât se poate de decentă. O astfel de rochie poate fi asortată cu pantofi cu toc, botine sau cizme cu toc, talpă înaltă sau joasă. Pe deasupra, poți asorta rochia din tricot cu un pardesiu lung, elegant, dacă vrei sa obții o ținută mai clasică sau cu o jachetă din piele pentru o apariție extravagantă.

Inspiră-te din sfaturile noastre și poartă la birou ținute care să te avantajeze și care să-ți ofere confortul termic necesar într-o zi rece de toamnă!

În articolul

Ținute de toamnă ideale pentru birou

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x