Ținute perfecte pentru o vară de neuitat. Ce să porți dacă vrei să ai un look fresh

Publicat pe 26.04.2023 la 14:52 Actualizat pe 27.04.2023 la 11:22

Anotimpul cald se apropie cu pași repezi, iar noi îți oferim câteva sfaturi ca tu să-l întâmpini așa cum se cuvine. Îți propunem o serie de ținute perfecte pentru o vară de neuitat. Dacă nu știi ce haine să scoți din dulap sau cum să le asortezi, îți dăm o mână de ajutor. De asemenea, dacă dorești o schimbare de look, ai găsit articolul potrivit. Orice alegere ai face, cu siguranță nu vei duce lipsă de strălucire în această vară.

Un colaj de imagini cu o rochie midi, galbenă și o pereche de sandale cu bretele, nude

Fashion Days

Nu există niciodată ținuta perfectă, însă atâta timp cât aceasta te avantajează și îți place, totul este rezolvat.

Hainele pe care le porți trebuie să spună întotdeauna ceva despre tine, iar felul tău de a fi trebuie scos în evidență prin stilul abordat. În funcție de înălțime, preferințe sau chiar stare de spirit, există întotdeauna alegerile potrivite.

Ținute perfecte pentru o vară de neuitat

Dacă ești înaltă, acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunți la acele rochii lungi care îți creează o imagine boemă. Din contră, poți opta pentru brandurile Fashion Days, acolo unde vei găsi cu siguranță ceea ce îți dorești. Culori vii, neutre, pastel, toate în același loc fără să mai fie nevoie să pierzi ore în șir printre rafturile magazinelor.

Ideile pe care ți le oferim sunt potrivite pentru seri răcoroase și romantice, pentru zile călduroase, dar și pentru plimbări relaxante. Lungimea unei rochii schimbă fără doar și poate întregul aspect al unui corp, indiferent de tipul acestuia. Există rochii mini, midi, maxi și lungi, fiecare dintre ele fiind alegerea potrivită pentru orice fel de siluetă.

Dacă nu știi cu ce să asortezi rochiile, oferta de la Fashion Days îți vine în ajutor. Există sandale elegante damă care te pot scoate oricând din impas și care îți vor oferi un look cu adevărat elegant și sexy. Specialiștii spun că trebuie să cauți întotdeauna haine care să te avantajeze. De altfel, să nu uiți niciodată că personalitatea joacă un rol esențial în alegerea oricărei ținute.

Accesori potrivite pentru ținutele de vară

Dacă ai făcut primul pas și ai ales hainele perfecte pe care le vei purta în această vară, îți spunem că nu trebuie să uiți nici de accesorii. Acestea trebuie să fie nelipsite din garderoba unei femei. Gențile sunt la mare căutare, indiferent de eveniment, loc sau anotimp. Acestea sunt foarte practice, dar te și ajută să dai aspectul perfect unei ținute.

Ochelarii de soare sunt de asemenea un must – have, mai ales că te protejează atât de razele UV, dar îți oferă și un aerul elegant de care ai nevoie atunci când vrei să ieși din anonimat.

Pălăriile sunt încadrate în categoria accesoriilor care nu trebuie să lipsească vara din garderoba unei femei. Se potrivesc de minune cu rochiile lungi și reușesc să completeze fără doar și poate orice fel de ținută. Nu trebuie să uiți însă nici de brățări, cercei și inele. Acestea sunt preferate indiferent de anotimp, însă nu trebuie niciodată asortate într-un mod exagerat.

În articolul

Ținute perfecte pentru o vară de neuitat. Ce să porți dacă vrei să ai un look fresh

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x